Şimdi Ara

Windows 7 anakart audio problem yardım pls!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win 7 32bit ultimate kullanıcısıyım pc mi formatladım hiçbir driverimde sorun yok fakat ses çıkmıyo yani ses driverinde problem anakartım asus m2n buna göre daha önce bir driver yüklemiştim realtek hd audio driver ama onuda çok uzun aramalardan sonra bulmuştum şuan bulamıyorum 6 saattir driver arıyorum ne kadar driver yüklediysem hala ses yok makina reset yemekten kafayı yiyecek yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden tşk..

• Anakartınızın modeli hakkında daha detaylı bilgi veriniz.
    asus m2n68amse2
    asus m2n-mx
    asus m2n-mx se
    .
    .
    .

Hangisi? Sadece asus m2n diye bir anakart yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 27 Aralık 2010; 18:03:18 >
  • Asus M2N / M2N DH başka birşey yazmıyor .
  • Bu LİNKTEN download> vista 32 bit> audio seçip indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 27 Aralık 2010; 18:12:05 >
  • hemen deniyorum umarım işe yarar.
  • olmadı gene ses yok yardımın için genede tşk:(
  • Bilgisayarım sağ tık > yönet > aygıt yöneticisi > ses sürücüsüne sağ tıkla> donanım kimliğini seçin 2. resimde işaretli olan yeri paylaşınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 27 Aralık 2010; 18:35:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNDOWS 7 usb sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı üstteki seçili resim bu linkte http: / /img338.imageshack.us/img338/7496/sdsdwh.jpg
  • Nihayet sorunu çözdüm, bu sorunu yaşayan arkadaşlar için Realtek High Definition Audio Driver R2.36 yüklemeleri yeterli anakart fark etmiyor yinede yardımın için tşk dostum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.