arkadaşlar birkaç gün önce windows 7 yükledim.herşey iyi güzelde gel gelelim benim emektar avertv studio 303 tv kartını ne yaptıysam tanıtamadım (kendi sürücüleri ile) belki windows 7 destek vermiyordur* diye xp modu yükleyip onda denedim sonuç yine aynı.driverları her zaman kurduğum gibi kuruyorum ama şöyle bir hata veriyor
bir şekilde sürücüler yüklendi fakat bu kez de uyumluluk modu çıktı
arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim yardım bekliyorum ilginiz için teşekkürler.
*bu arada daha önce windows 7 rc 7100 kullandım aynı kart sorunsuz çalıştırıyordu.
1)internet sitesine gir win 7 yada vistaya uygun bir sürücü bul 2)bulamadınmı windows açılırken f12 tusuşuna basıp sürücü kontolünü devre dışı bırak diye bir seçenek olcak ona basarsanda sorun çözülür sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: TrClocker
1)internet sitesine gir win 7 yada vistaya uygun bir sürücü bul 2)bulamadınmı windows açılırken f12 tusuşuna basıp sürücü kontolünü devre dışı bırak diye bir seçenek olcak ona basarsanda sorun çözülür sanırım.
hocam bunlarıda uyguladım sonuç yine aynı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme