Şimdi Ara

Windows 7 Beta'nın karşılaştırmalı test sonuçları görünmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows 7 nin betasını kullanmış biri oalrak bu testlere katılıyorum vistadan hızlı diyen kişilere diyeek lafım yok zaten...
    vista sp1 şuyan için ondan çok daha iyi win7 nin tek sevdiğim özelliği
    win shake pencereyi salliosun nasaüstü geliyor falan çok güzel olmuş
  • Vatana millete hayırlı olsun NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • hala xp yi vistadan üstün tutuyorsunuz ya helal olsun.
  • vista, sp1'den sonra hem bence hem de tesler açıkça gösteriyor ki xp ile kafa kafaya performans sunuyor.getirdiği yenilikler de cabası.win7 hakkında konuşmak benim gibi son kullanıcılar için erken diye düşünüyorum.sadece önyargı oluşturmayın kafi.umalım da daha iyi bir sistem olsun ve bizde onu kullanalım.
  • xp'nin stabil oluşu nedeni ile vistadan önce geliyor benim için vista yüklüyorsunuz diriver sıkıntısı var (xp için üretilmiş makinalar için) oyun oynamakta zorlanıyorsunuz güvenlik diye en ufak programı çalıştırmak için defalarca onay istiyor paylaşım programları sıkıntı vista donanım satışını gazlamak için başta ram sömüren birkaç güzel vizüel değişiklikten öteye geçemeyen bir işletim sistemi bence. windows 7 de başarısız vistanın makyajlanmış hali olacak. umarım yanılırımda xp kadar stabil donanım isteklerinde olabildiğince cimri bir işletim sistemi olur
  • bundada hüsrana ugruyacak vista gibi
  • sallayın en iisi linux boş ürün windows
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIIVeziRIII

sallayın en iisi linux boş ürün windows

Sen onda oyun oynabiliyor musun ?

Mesela bi company of heros ?

Windows'a mecbursun.Bir yerde.Herkes ister bir rakibi olsun ama birçok konuda rakipsiz.Microsoft'ta Seven ile Vista'daki kötü durumu düzelticek gibi görünüyor.Seven çok daha düşük sistemlerde çalışabileceği gibi daha az kaynakları kullanıyor.
  • i7 core almadan windows7' na terfi etmem...

Hala XPnin özelliklerini yeterli buluyorum....
  • 3 işletim sistemini kullanmış biri olarak win7 yi beta olmasına rağmen tek geçerim...gerçekten hız olsun,görsellik olsun vista ve xp den çok daha iyi...
  • XP
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

windows 7 den umutluyum eğer iyi bir işletim sistemi olursa emektar xp sp3 ü bırakıp geçerim

Xp sp3 kullanıyorum ve şimdiklik vazgeçmem 2. partition'a vindows 7'ını kurdum hızı iyi fakat stabil değil ve yerine vista sp1 64bit kurdum şunu diyebilirimki xp hala os'lerin içerisinde en kullanışlısı ama windows 7 son sürüm çıktıktan sonra kesin buna geçeceğim o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Mart 2009; 20:26:03 >
  • vista ne zaman eskidi ya
  • Bende şu anda Windows 7 Build7057 den yazıyom bence beta olmasına karşı vistadan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
    Hele bide tam sürüm çıksın ozaman göreceğiz.

Saygılar
  • Windows 7 zaten Windows Vistanın iskelet yapısını kullanıyor yeni bir yapıya bürünmüş falan değil.Windows 7 masaüstünde daha hızlı çalışıyor gibi görünmesi demek onun hızlı olduğu anlamına gelmez.Windows 8 çıkacağı zamanda aynı şeyleri yapacaksınız.Xp ile testlerini isteyenlerde eminim olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.