Şimdi Ara

Windows 7 Bilmeceleri (64/32Bit Hangisi, Hangi Paket/Sürüm Diyenler) Lütfen Bir Bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
85.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyv bilgiler için çok tşkler.. fakat bir sorum olacak bizim sistemim win 7 64 bit çalışabilir mi?

Sistemim:
    işlemci: AMD Athlon X2 II240 2.81GHz
    ram: 2 GB 800mhz bellek
    VGA kartı: Asus Ati radeon 1gb HD4650
    Hdd: Seagate 500GB

2gb ramım var o yüzden 64 e gerek yok değilmi? 32 bit kullansam daha iyi gibime geliyor ve yıllardır xp kullanıyorum halen şimdi de kullanıyorum.. herkes win 7 daha iyi diyor ne yapmalıyım..?
  • sorunun cevabı hem üstte var hemde kendin vermişsin 32bit kur daha iyi...
  • süper döküman teşekkürler :)
  • Kardeşim çok sağol yararlı bilgiler bunlar bıkmıştım herkese 32-64 farkını anlatmaktan artık kısayollara bu linki ekledim direk buraya yönlendiriyorum...:D:D:D:D:D
  • bu sistem i akıl edemeyen araba üreticisi yokta pratikte çok zor ve aracın ağırlığını çok artırabiliyo aynı zamanda yüksek ek maliyet.Maketi sağa sola götürmek gibi bişe değil 1.5 tonluk aracı sağa sola yürütmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate
    bu sistem i akıl edemeyen araba üreticisi yokta pratikte çok zor ve aracın ağırlığını çok artırabiliyo aynı zamanda yüksek ek maliyet.Maketi sağa sola götürmek gibi bişe değil 1.5 tonluk aracı sağa sola yürütmek.

quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60
    Kardeşim çok sağol yararlı bilgiler bunlar bıkmıştım herkese 32-64 farkını anlatmaktan artık kısayollara bu linki ekledim direk buraya yönlendiriyorum...:D:D:D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 13 Aralık 2009; 12:12:29 >

• Çok güzel bi yazı olmuş dostum arkadaşların kafalarındaki soru işaretleri büyük ölcüde kalkmıştır... özellikle yeniliğe açık olmalı denemeli olmazsa geri dönmeliyiz ama ön yargı ile yaklaşmadan bakmak herkesin faydasi ben microsoft elçisi yada savuncusu değilim ama microsoft macin yükselişi ve linuxun hızı sürücü bulma yükleme yeteneği karşısında kendi adıma konuşuyorum en güzel windowsu sorunsuzca çıkardı açıkları hataları yokmu var ama ilk günleri için bence harika bi sürüm en az hata ve sorunla... unutmayalım ki microsoft ve bu gibi şirketler isteseler çok daha iyi işler yaparlar ama sizde biliyorsunuz donanım yazılım hepsi birbirine bağlı hareket ediyor yazılımı donanımı sattırır donanım yazılımı
  • yararlı bilgiler. teşekkürler
  • Değerli yorumlarınız ve paylaştığınız için saolun, bende artık win7 geçiş yapacağım....
  • bir kaç sorum olacak

suanda win7 ultimate 32bit kullanıyorum ve 64 bit ultimate kurcam sorun şu ki
    formatlamadan kurmak istiyorum win7 dvd takınca 2 seçenek var dı yükselt seçenegini seçersem c nin içindeki veriler silinmemiş olurmu
    (yerimleri-programlar vs..)

diger sorum işe 64 bit win7 de çizim programı olarak kitchendraw-solidworks-adeko gibi programlar çalısır mı?
    yani 64 bitde sorun olur mu?

simdiden cvb için tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhOsT PaRtY -- 1 Ocak 2010; 23:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhOsT PaRtY

bir kaç sorum olacak

formatlamadan kurmak istiyorum win7 dvd takınca 2 seçenek var dı yükselt seçenegini seçersem c nin içindeki veriler silinmemiş olurmu

diger sorum işe 64 bit win7 de çizim programı olarak kitchendraw-solidworks-adeko gibi programlar çalısır mı?

simdiden cvb için tşk

o çizim programları çalışır ancak ilk soruna cevabım yok denemedim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

Orijinalden alıntı: GhOsT PaRtY

bir kaç sorum olacak

simdiden cvb için tşk

o çizim programları çalışır ancak ilk soruna cevabım yok denemedim bilmiyorum

cvp için tşk ne yapalım yedeklicez o zmn

• elimde 2 laptop birde masaüstü var.Masaüstünde win7 laptobun birinde vista diğerinde xp var.3 makinede çift çekirdekli dx10 ekrankartlı ve 3gbyte remi var.Hız olarak bence vista sp2=win7 hız olarak xp ikisindede hızlı.
  • win7 64bit kullanıyorum ve solidworks programını 32bit şeklinde kullanabiliyorum, bu nedenle uyumluluk modu ile çalıştırıyorum. bu işlem programın yavaşlamasına neden olur mu? daha doğrusu yavaş çalışan programın suçlusu uyumluluk modu mu benim bilgisayarım mı programsal mı :)
  • uyumluluk modumu neden öyle çalıştırıyorsun eski sürümmü, normalde rahat rahat 32 bit progrmalarıda çalıştırabilirsiniz...
  • sorun çıkarttı (korsan diye büyük ihtimal ) crack yaparken x64'e göre yapınca program göçtü açılmadı bir daha, x32 için yaptığımda çalıştı ama xp sp2 uyumluluk modunda.
    peki yavaşlamanın nedeni bu mu, uyumluluk modu?
  • bu sayfayı inceledinizmi hangi sürümü kullanıyorsunuz. yavaşlama muhtemelen uyumluluk modundan olabilir detaylı bilgim olmadığı için yanlış yönlendirme yapmim...

ufak bir düzeltme x32 değil x86
  • bit değeri olarak yazcaktım, üşentdiğimden x ile yazayım dedim :P
    64bit home basic kullanıyorum, laptopla gelen orjinal. acaba internetten key bulup ultimate yapsam orjinallik ne kadar bozulur? :) xp modu varmış tabloda gördüğüme göre, doğrusu şu sıralar lazım olan birşey, windows anytime upgrade ile yapsam mı acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 9 Ocak 2010; 21:30:11 >
  • Lütfen yanlış bilgi vermeyelim insanlara. Birden fazla çekirdekli olup 32 bit olan işlemciler de vardır. Örneğin:
    Core Solo: 32 Bit - Tek çekirdekli işlemcilerdir
    Core Duo: 32 bit - Çift çekirdekli işlemcilerdir
    Core 2 Duo: 64 bit - Çift çekirdekli işlemcilerdir.
    Yazılını faydalı olmuş ama bu bölümünü düzeltirseniz seviniriz. Sağolun

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

İŞLEMCİM YA DA BİLGİSAYARIM 64 BİT Mİ

Çok çok basit anlamda tüm 2 ve üstü çekirdekli işlemciler 64 bittir yani işlemciniz birden fazla çekirdekli ise 64 bittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

bit değeri olarak yazcaktım, üşentdiğimden x ile yazayım dedim :P
    64bit home basic kullanıyorum, laptopla gelen orjinal. acaba internetten key bulup ultimate yapsam orjinallik ne kadar bozulur? :) xp modu varmış tabloda gördüğüme göre, doğrusu şu sıralar lazım olan birşey, windows anytime upgrade ile yapsam mı acep?

xp mode u bilgisayarınız destekliyormu bilmeniz gerek ayrıca şuanki kasma, xp mode undaki kasmadan daha azdır kesinlikle...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.