Şimdi Ara

Windows 7 Bilmeceleri (64/32Bit Hangisi, Hangi Paket/Sürüm Diyenler) Lütfen Bir Bakın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
85.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mob411

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

merabalar , sistemimde 64 bit win7 ultimate sp1 tr kullanıyorum 8gb ram oldugu ıcın .Flash player sorunu yaşıyorum . Videolarda takılıyor ,daha sonra internet tarayıcısı yanıt vermiyor kapatılıyor , youtube da video yatıkladıgımda ilk başta açılmıyor tarayıcının boyut ayarıyla oynarsam video karşıma geliyor,bazende shocwave flash sorunu diyip kapanıyor ,bazen ram kullanımı acayip artıyor ve windows imlecini hareket ettiremiyorum.Bu sorunları yaşıyorum mağlesef . İnternet explorer da çok yaşamıyorum bu sorunları , en çok chrome ve firefoxda yaşıyorum.

laptopumda 32 bit kurulu onda sorun yok ama ona da 64 bit kurdugumda ondada aynı sorunlarla karşılasıyorum .Denemediğim şeyde kalmadı flash player ayarlarına baktım , virus trojan taraması yaptırdım , bunun için başka win7 cd sınden format attım ,tarayıcıların değişik sürümlerini denedim ama olmadı sorunlar devam ediyor.

birde ramleri 4 gb ye indirip deneyin

Ramler kit , 4 gb i tek denersem sorun cikartmaz degil mi ? 8 gb oldugu icin mi bu yasaniyo ? Laptopdada ayni sorun olmustu gerci onda 2 gb ram vardi

yok sorun olmaz tek 2 gb bile taksanız çalışır. kit derken 2 adet ayrı ayrı 2 şer gb mi ramler? öyleyse 2 sini aynı renk olan slotlara takın örnek slot A1 SARIYSA ilk rami sarıya takın ve 2. ramide diğer sarı renkteki slota takın, yani dual kit olarak tek ram gibi çalışır performansı düşmez. artı 8 gb olduğu için yapıyorda denemez yani birçok sebebi olabilir ram uyuşşmazlığı desek laptoptada var aynı sorun diyorsunuz aslında ilginç bir sorun sisteminiz nedir anakart işlemci ram markası? neyse siz dediğim gibi deneyin sonuç ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

2 gb ram 64 bit ile performans alamıcağımdan 32 bit kur diyorsun bende öle düşünüyordum 32 bit kurayım o zaman sağol yardım ettiğin için

aynen öyle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merabalar , sistemimde 64 bit win7 ultimate sp1 tr kullanıyorum 8gb ram oldugu ıcın .Flash player sorunu yaşıyorum . Videolarda takılıyor ,daha sonra internet tarayıcısı yanıt vermiyor kapatılıyor , youtube da video yatıkladıgımda ilk başta açılmıyor tarayıcının boyut ayarıyla oynarsam video karşıma geliyor,bazende shocwave flash sorunu diyip kapanıyor ,bazen ram kullanımı acayip artıyor ve windows imlecini hareket ettiremiyorum.Bu sorunları yaşıyorum mağlesef . İnternet explorer da çok yaşamıyorum bu sorunları , en çok chrome ve firefoxda yaşıyorum.

laptopumda 32 bit kurulu onda sorun yok ama ona da 64 bit kurdugumda ondada aynı sorunlarla karşılasıyorum .Denemediğim şeyde kalmadı flash player ayarlarına baktım , virus trojan taraması yaptırdım , bunun için başka win7 cd sınden format attım ,tarayıcıların değişik sürümlerini denedim ama olmadı sorunlar devam ediyor.

birde ramleri 4 gb ye indirip deneyin

Ramler kit , 4 gb i tek denersem sorun cikartmaz degil mi ? 8 gb oldugu icin mi bu yasaniyo ? Laptopdada ayni sorun olmustu gerci onda 2 gb ram vardi

yok sorun olmaz tek 2 gb bile taksanız çalışır. kit derken 2 adet ayrı ayrı 2 şer gb mi ramler? öyleyse 2 sini aynı renk olan slotlara takın örnek slot A1 SARIYSA ilk rami sarıya takın ve 2. ramide diğer sarı renkteki slota takın, yani dual kit olarak tek ram gibi çalışır performansı düşmez. artı 8 gb olduğu için yapıyorda denemez yani birçok sebebi olabilir ram uyuşşmazlığı desek laptoptada var aynı sorun diyorsunuz aslında ilginç bir sorun sisteminiz nedir anakart işlemci ram markası? neyse siz dediğim gibi deneyin sonuç ne olacak.

Amd Fx X6 6100 3.3ghz 14mb cache 32nm ,
    gigabyte 990xa-ud3,
    Asus gtx560 ti directCU II gddr5 1gb 256 bit nvidia dx11,
    Gskill RipjawsX 8 gb (2x4gb) 1333MHZ cl7 1.5v dual kit ram
    Seagate Barracuda 500gb 3.5
    Cooler Master RC 690 II 80+ GX650w midt atx siyah kasa

sistemim böyle kullandığım işletim sistemide win7 64 bit sp1 tr .

laptop olarak asus f3jp kullanıyorum , bir ara 64 bit i denemek istemiştim merak ettiğimden de dolayı ama tabi (2x1 gb ram) toplam 2 gb ram olduğu için ve aynı sorunlar olduğu için 32 bit e dönmüştüm .

masaüstü sistemimde 1333mhz ram var ondan kaynaklı olabilir mi ? alacağım zaman 1600 mhz ram yoktu bende mecburen aldım . Ramler 2x 4gb olarak 2 ayrı slotta duruyo . yanı toplam 4 slot var , A B C D olarak harflendirirsek , A ve C de takılı şuan ramler dual kit ram ;

buda linkhttp://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-10666cl7d-8gbxh-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1333mhz-cl7-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=54888
    ben aldığım zaman bu kadar pahalı değildi

ramlerimde sorun mu var dedim bunun için burning test diye bi program var tüm sistemi inceleyen, onunla baktım sorun yok gözüküyor.

• 4 gb ram de aynı sorunlar olmadı , okadar video açtım hiç birinde takılmadı , yani takıldıda eskisi gibi program kapatılıyor yada shocwave flash hatası almadım ilginç acaba 8gb ram kasıyor mu makinayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 16 Mart 2012; 17:48:16 >
  • quote:

4 gb ram de aynı sorunlar olmadı , okadar video açtım hiç birinde takılmadı , yani takıldıda eskisi gibi program kapatılıyor yada shocwave flash hatası almadım ilginç acaba 8gb ram kasıyor mu makinayı ?

ozaman 4 gb ramde de azda olsa takılma yapıyorsa ramlerde sorun var sonucu çıkıyor ramin 1333 mhz olmasıyla alakalı değil çünkü benimde 1333 mhz birde diğer çıkardığınız ramleri takın yani yine 4 gb olarak onlarda sonuç ne olacak onlarda takılma yaparsa size tavsiyem mümkünse başka ram deneyin çünkü sorun ram gibi görünüyor. veya hdd de yapabilir aslında tek tek denemek lazım önce mümkünse başka bir ram deneyin örnek imzamdaki ramler bende hiç sorun yaratmıyor. neyse dediğm gibi öncelikle başka bir ram ile denemek gerek eğer başka marka ramdede aynı şey olursa ozaman başka parçalara döner iş. siz mümkünse deneyin yine konuşalım. dual kite gelince eğer ramleri aynı renk slota takarsanız zaten dual çalışır örnek bende slot 1 siyah slot 2 beyaz slot 3 siyah slot 4 beyaz. ram 1 slot 1 de ram 2 slot 3 de takılı son olarak laptopta 64 bitin takılması normal olabilir çünkü ram 2 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mart 2012; 1:09:42 >

• aynı renk slotlarda takılı ram ler 1,2,3,4 slot var 1ve 3 beyaz da takılı , 2 ve 4 mavi boş . Yanlız şöyle birşey oldu , 4gb ram denedikten sonra diğer ram i tekrardan taktım yani 8gb yaptım şimdi de takılma yapmadı anlamadım ramleri test ettim sorun yok ayrıca aynı şey laptopda da başıma geldi eğer onunda ramlerde sorun olsaydı 32 bit te de sorun çıkartırdı donanımsal olarak sorun olcagını sanmıyorum , biraz daha inceleme yapıcam denicem bakalım ona göre tekrardan yazarım teşekkürler
  • quote:

aynı renk slotlarda takılı ram ler 1,2,3,4 slot var 1ve 3 beyaz da takılı , 2 ve 4 mavi boş . Yanlız şöyle birşey oldu , 4gb ram denedikten sonra diğer ram i tekrardan taktım yani 8gb yaptım şimdi de takılma yapmadı anlamadım ramleri test ettim sorun yok ayrıca aynı şey laptopda da başıma geldi eğer onunda ramlerde sorun olsaydı 32 bit te de sorun çıkartırdı donanımsal olarak sorun olcagını sanmıyorum , biraz daha inceleme yapıcam denicem bakalım ona göre tekrardan yazarım teşekkürler

aynen doğru 1ve 3 benddede öyle dual kit shocwave flash hatası. bu hatayı biraz araştırdımda 2007 ve 2008 den 2012 yılına kadar dayanıyor ama çözüme raslamadım sadece flaşı kaldırıp sitesinden tekrar son sürümü yükleyin tavsiyeleri var artı hiç ramden yapar diyenede rastlamadım vallla kardeşim ilginç bir sorun umarım sorun ramdendirde kurtulursun diyorum artık bende videolarda hata verip hiç takkılmadı sadece bazı videolar açılmayınca zaten video sayfasınnda video yüklenemedi der bazen bende o videoyu izlemem başkasına geçerim benimde hatayı araştırınca açıkçası kafam karıştı çünkü hiç ramden yapar diyene raslamadım neyse sen yinede dene herşeyi yazarsın. artı teşekküre gerek yok bişey yapmadım birde ozaman şunu diyorum bu 64 bit donanım seçiyor yada adam, veya kıskanç çünkü senin donanım ramler baya sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mart 2012; 2:22:41 >

• Merhaba arkadaslar. Windows 7 lisanslama ile ilgili bir sorum olacak. Bu konuda bircok bilgisayarciyla gorustum hepsi ayri bir bilgi verdi. Kesin bir cevap alamadim kimseden.

Bende Windows 7 Home edition lu oem bilgisayarlar mevcut. Ben dunlari domain e dahil edebilmek icin Pro ya cevirmek istiyorum. Bu bilgisayarlari Pro ya cevirmek icin Genunie Kit almam mi gerekiyor yoksa Genunie Kit bu sistemi baglamayip yeni Windows 7 Pro lisansi mi almam gerekir.

Bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.

Simdiden tesekkurler.
  • quote:

quote:

aynı renk slotlarda takılı ram ler 1,2,3,4 slot var 1ve 3 beyaz da takılı , 2 ve 4 mavi boş . Yanlız şöyle birşey oldu , 4gb ram denedikten sonra diğer ram i tekrardan taktım yani 8gb yaptım şimdi de takılma yapmadı anlamadım ramleri test ettim sorun yok ayrıca aynı şey laptopda da başıma geldi eğer onunda ramlerde sorun olsaydı 32 bit te de sorun çıkartırdı donanımsal olarak sorun olcagını sanmıyorum , biraz daha inceleme yapıcam denicem bakalım ona göre tekrardan yazarım teşekkürler

aynen doğru 1ve 3 benddede öyle dual kit shocwave flash hatası. bu hatayı biraz araştırdımda 2007 ve 2008 den 2012 yılına kadar dayanıyor ama çözüme raslamadım sadece flaşı kaldırıp sitesinden tekrar son sürümü yükleyin tavsiyeleri var artı hiç ramden yapar diyenede rastlamadım vallla kardeşim ilginç bir sorun umarım sorun ramdendirde kurtulursun diyorum artık bende videolarda hata verip hiç takkılmadı sadece bazı videolar açılmayınca zaten video sayfasınnda video yüklenemedi der bazen bende o videoyu izlemem başkasına geçerim benimde hatayı araştırınca açıkçası kafam karıştı çünkü hiç ramden yapar diyene raslamadım neyse sen yinede dene herşeyi yazarsın. artı teşekküre gerek yok bişey yapmadım birde ozaman şunu diyorum bu 64 bit donanım seçiyor yada adam, veya kıskanç çünkü senin donanım ramler baya sağlam

şimdide windows media player veya bs player da bi kaç tane müzik videosu üst üste açınca mouse imleci takılıyor . Görev yöneticisine baktığımda çok ram kullanılıyorlar bu normal mi ? firefox da da fazla gezince aynı şekilde oluyor . 4gb veya 8 gb olarak denedim aynı . Yanlız adobe flash player sorun yaratmıyor artık enteresan

• quote:

quote:

quote:

şimdide windows media player veya bs player da bi kaç tane müzik videosu üst üste açınca mouse imleci takılıyor . Görev yöneticisine baktığımda çok ram kullanılıyorlar bu normal mi ? firefox da da fazla gezince aynı şekilde oluyor . 4gb veya 8 gb olarak denedim aynı . Yanlız adobe flash player sorun yaratmıyor artık enteresan

normal değil gibi geldi bana hele firefox da takılması garip acaba anakart veya işlemci yada herhangi bir donanım fazlamı ısınıyorda bunu yapıyor kesin bişey demek zor bende sana özenip ramleri 8 gb yaptım ama nette gezerken takılma görmedim birde birkaç video açıp deneyeyim bendede yaparsa bilgi veririm

• aslında bi hd bulsam ona 32 bit kurup bakıcam sorun var mı diye ama bakamıyorum . Anakart biraz ısınıyor gibi. fanspeed den yada everest ultimate ten diğer sıcaklıklara bakınca normal gözüküyor . Acaba ram ler 1333mhz , 1600mhz olsa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum ? ben alırken ordaki adam ram de yetersizlik hissedersen ram ekle demişti bana
  • bendekide 1333 mhz bi yetersizlik görmedim ama deneme şansın varsa dene rami ama birde hdd ısısına bak hd tune programıyla test yaptınmı bilmiyorum onuda dene birde anakartın kaç derece? sonuçta sende donanımsal bir sorun var gibi. bence bir hdd bulabilirsen dene sanki onda sorun gibi birde 32 değil 64 bit kur dene bence. açıkçası segate hdd hiç sevmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Nisan 2012; 0:23:59 >
  • merhaba aranıza yeni katıldım bir sorum olacak asus k52f model pc im var win 7 pro kurulu kamera ters gösteriyo ve ekran kartı driverını kurunca pirizdeyken pc donuyo xp de bu sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimcan

merhaba aranıza yeni katıldım bir sorum olacak asus k52f model pc im var win 7 pro kurulu kamera ters gösteriyo ve ekran kartı driverını kurunca pirizdeyken pc donuyo xp de bu sorun olmuyor.

selam hoşgeldin kameranın driverleri win 7 ye uyumlu olmayabilir googlede yada varsa kameranın web sitesinden kamerra modeline göre win 7 driver araştırmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Mayıs 2012; 0:55:22 >
  • Arkadaşlar Windows 7 orjinal almak ile korsan kullanımın farkları nelerdir ?
  • farkı adı üstünde orjinal bir farkıda cep yakması
    bence başka bir farkı yok
  • 32Bit Windows 7'de alınan imaj 64Bit Windows 7'de kullanılabilir mi?
  • Yalnız bu konu SEO'dan kaybetmiş üstte çıkmaz Google Amca'da. Çünkü arkaplanla aynı renkte sözcükler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

32Bit Windows 7'de alınan imaj 64Bit Windows 7'de kullanılabilir mi?

Ne imajı?

quote:

Orijinalden alıntı: Ceplebi

Yalnız bu konu SEO'dan kaybetmiş üstte çıkmaz Google Amca'da. Çünkü arkaplanla aynı renkte sözcükler var.

SEO ne? Neyi kaybetmiş? Google Amca'da üste çıkmasını kim istedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

32Bit Windows 7'de alınan imaj 64Bit Windows 7'de kullanılabilir mi?

Ne imajı?

http://forum.donanimhaber.com/m_61588357/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61588357
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.