Ben Windows 7 Ultimate Final OS (EN) kullanicisiyim. Kaspersky Internet Security 2010 ve Zemana AntiLogger 1.92 kullaniyorum. Notebook'um ise Hp Pavilion dv2715nr.
Notebook'umda bluetooth olmamasi sebebi ile bir bluetooth stack almistim. Ancak kaybettigim icin yeni bir Bluetooth dongle aldim. Platoon PL-B101 isimli urunu 10Tl ye satin aldim. Ustundeki Plug & Use yazisini gorunce taktim ve aygitin yuklenmesini bekledim. Evet aygit yuklendi. Ancak bu sekilde hicbir bluetooth cihazina baglanamiyorum. ( Hem cep telefonum hemde bilgisayarim Herkese gorunur modunda )
Nokia PC Suite'in Cep telefonum icin uyumlu versiyonunu(6670) indirip Bluetooth'u oradan yonetmeyi denedim. Ancak bu da cozum olmadi.
Services.msc ye girip bluetooth support service 'i kontrol ettim acik durumda hizmete hazir.
Bunun uzerine Bluesoleil yaziliminin en guncel versiyonunu yukledim. Evet bu sekilde bir problem yok kullanabiliyorum bluetooth'u (dosya transferi yaparak test ettim ). Ancak bundaki problem ise bilgisayarimi her actigimda Services list te Bluetooth Support Seceneginin "Disabled" yani devre disi oldugunu gordum. Herseferine onu aktif hale getirip oyle kullanmam gerekiyor. Windows 7 yi safe modda baslatip oradan bu secengi otomatik olarak degistirdim fakat tekrar baslattigimda yine devre disi olarak gosteriyor. (msconfig'de baslangic servislerinde ekli olmasina ragmen)
uzun lazin kisasi Bluesoleil yokken hic bir etki yok, o varken ise her seferinde servisler menusune girip oradan aktive etmem gerekiyor ve bazen aktive etsemde cihaz mesgul diyip baglanti saglamiyor. Bluesoleil yazilimi bu servisi otomatik olarak acmasi gerekmiyor mu ? Bu servisi baslangicta nasil aktive edebilirim ? Bu konudaki yardimlarinizi bekliyorum.
Ilginiz icin simdiden tesekkurler.
Era.
aynı ürünü ben de aldım aynı sorunu ben de yaşıyorum var mı çözümü olan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme