Şimdi Ara

Windows 7 Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bluetooth ile ilgili bir problem yaşıyorum.Bluetooth dosya aktarımından dosya gönder yada dosya al a basarak veri aktarımı yapabiliyorum.Ancak herhangi bir klasörde resim müzik vs. bir dosyanın üzerine sağ tıklayıp bluetooth ile gönder dediğim zaman bluetooth cihazınız bulunamadı açık olduğundan emin olun falan diyor.Başka bir aygıttan bluetooth ile bilgisayara dosya göndermeye çalıştığımda eğer bluetooth dosya aktarımından dosya al ı açmamışsam bana bilgisayardan hiçbir uyarı gelmeden dosya gönderimi iptal oluyor dosya gelmiyor.Bluetooth dosya aktarımından veri aktarımı yapabildiğime göre bluetooth cihazında sorun yok diye düşündüm bence sorun windows ta ama birçok kez sürücüleri silip tekrar yüklememe rağmen sorun düzelmedi.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antokyan -- 12 Ağustos 2012; 13:39:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: menaf_erdem

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bluetooth ile ilgili bir problem yaşıyorum.Bluetooth dosya aktarımından dosya gönder yada dosya al a basarak veri aktarımı yapabiliyorum.Ancak herhangi bir klasörde resim müzik vs. bir dosyanın üzerine sağ tıklayıp bluetooth ile gönder dediğim zaman bluetooth cihazınız bulunamadı açık olduğundan emin olun falan diyor.Başka bir aygıttan bluetooth ile bilgisayara dosya göndermeye çalıştığımda eğer bluetooth dosya aktarımından dosya al ı açmamışsam bana bilgisayardan hiçbir uyarı gelmeden dosya gönderimi iptal oluyor dosya gelmiyor.Bluetooth dosya aktarımından veri aktarımı yapabildiğime göre bluetooth cihazında sorun yok diye düşündüm bence sorun windows ta ama birçok kez sürücüleri silip tekrar yüklememe rağmen sorun düzelmedi.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Fn kontrol tuşlarını kullanarak bluetooth açın , driverini güncelleyin , Güç planını Dengeli'de kullanın yoksa çalışmaz..

Bluetooth ayarlarında cihaz bulmayı açın..

• genel şeyleri yazmışsınız ben bluetooth ile dosya gönderip alabiliyorum zaten ama soruya yönelik cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menaf_erdem

genel şeyleri yazmışsınız ben bluetooth ile dosya gönderip alabiliyorum zaten ama soruya yönelik cevap verirseniz sevinirim.

Bluetooth dosya alırken bir ekran çıkıyor belli süreliğine ayarlamak falan sorununuz burdan kaynaklanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.