win7 de yanlışlıkla C ye sıkıştırma işlemi uyguladım, restarttan sonra YHCFI is compressed press ctrl alt del falan diyo işte, internette hiçbir yerde bulamadım böyle bir sorun, elimde win7 repair ve normal win7 yükleme cd leri var ikiside herangi bir sorun algılayamıyor, daha önce bootmgr missing başıma gelmişti onu win7 repairle çözmüştüm ama bu çözülmüyor, bilgisi olan yardım edebilicek olan varsa çok sevinirim
Selam Sıkıştırma yaparken sanırım boot boot bölümü zarar gördü ve bunuda siz sıkıştırmadan sonra oldu diye zaten belirmişsiniz.
Size tavsiyem şudur ve bu gibi durumlarda mutlaka yapmalısınız!
Win7 DVD'si veya Win7 Flash Bellek ile başlatıp, 2 hâttâ 3 defa tamir(repair) etme yöntemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bu aşamalarda; a) Boot bölümü düzeltilecektir. b) Windows tamir edilecektir c) Eksik veya bozulmuş dosyalar yeniden yüklenecektir.
Demek istediğim şudur ki, bir sefer tamir etme yöntemi Win7 için çoğu zaman yetişmemektedir..
Yazdıklarım olmuyorsa, üzerine kurarak sisteminizi kurtarabilirsiniz. Kolay gelsin..
bu konuyu yazdıktan sonra bootmgr da kullandığım yöntemleri denedim, repair diskten command prompt açıp ordan bootrec.exe /rebuildbcd komutlarını falan uyguladım o şekilde onarıldı sanırım, bide memory diagnostics yaptım sonra düzeldi tabi ama 4 saat falan sürdü bunlar gözlerim kanlandı artık :D ilgin içinde teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme