öncelikle selamlar arkadaşlar amd radeon hd 7670m ekran kartı kullanıyorum ve 17 inç ekran fakat cs 1.5 de ekran basık oluyor forum içinde konular var ama ati için olmuyor amd radeon catalystde o özellikler yok yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarnız için teşekkürler...
csyi hangi çözünürlükte oynuyorsun, 640x480 varsayarak söylüyorum masaüstünü aynı çözünürlük yapıp girmeyi dene çözünürlük 640 olması şart değil ne kullanıyorsan masaüstü ve oyun çözünürlüğünü aynı yapmayı dene olmazsa bildir. bu sorunun birsürü nedeni olabilir windows 7 de atıyorum masaüstü hertz 75 ise 3d oyunlardada aynı hertzi almaya zorluyor sorun bu da olabilir bi önceki olmazsa bu sefer masaüstünü 60 hertz yapıp oyuna girmeyi dene, direct 3d mi open gl mi ona bak oyun ayarlarından bunları bir dene sorun devam ederse bana ulaş.
open gl oynuyorum ama 1024x768 yapınca zaten masa üstümde o şekilde oluyor cs de 1024x768 ayarında ne yaparsam yapayım düzelmedi yanlardan basık bi şekilde oynamaktan sıkıldım harbi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme