Şimdi Ara

Windows 7 de değişik bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunumu nasil tabir ederim bulamadıgım icin direk resim atıyorum daha once böyle bisey basıma gelmedi orjinal cod mw2 oyununa sahibim ve oyunu acınca boyle oluyor yazılar gozukmuyor bulanık bir tarzda duruyor yazılar gozukmedigi icinde hic bir ayar vs yapamıyorum

SS :http://i.hizliresim.com/5p2mMz.png

aynen bu sekilde oluyor ne yaptıysam cozumu nedir konuyu nereye acacagımı bilmedigim icin buraya actım yanlıssa affola iyi forumlar

• ben de bir ara cs de olmuştu böyle bir şey bir şekilde karıştırarak çözünürlük ayarlarını değiştirdim oldu
  • cözünürlüklede oynadım gene bi fayda olmadı :(
  • MacosliTR kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ekran kartinizin surucusu ile ilgili bir durum. Ekran kartinizin surucusunu son surucusune yenileyin. Ayrica oyunu bir de tam ekran olarak calistirmayi deneyin. Bazi oyunlarda pencere seklinde calistirdiginiz zaman bu tip garip sorunlar bas gosterebiliyor.
  • Ekran kartındandır %80. sürücüyü güncelleyin ve ya directx i yeniden yükleyin yada oyunun dosyalarında hata da olabilir güvenilir bi kaynaktan tekrar indirip de yükleyebilirisn son çare.
  • oyunum orjinal tam ekrandan o sekle cevirdim gene aynı problem x1600 kartının dogru duzgun surucusunu gondermiyor ati diger forumlardada baktım aynı problemlerden mazur insanlar var verdikleri updateleri yaptım ama gene cozum bulamadım bu soruna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.