Şimdi Ara

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
6
Favori
104.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fornicras.

Yakında SSD gelecek, siparişi verdim bile oda gelince en düşük puan 7.4 olacak.

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?

Sistem henüz 3 haftalık bu arada.

He bide monitör vs. dahil 2200 tlye falan geldi sistem. Monitör'de HP 2311x

hayırlı olsun güzel sistemde o ne yaw hdd 100gb.işte bu olmadı önce sisteme baktığımda hdd bu boyutta olmayacağı zannımla hep 1000gb.olarak görmiştüm ama dikkatli bakınca 100gb.olduğunu gördüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

hayırlı olsun güzel sistemde o ne yaw hdd 100gb.işte bu olmadı önce sisteme baktığımda hdd bu boyutta olmayacağı zannımla hep 1000gb.olarak görmiştüm ama dikkatli bakınca 100gb.olduğunu gördüm..

Normalde 1TB ama c'de sadece 100mb var sistemi kurmak için verdim 900mb'ı D'de

•  WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?
  • Lenovo G770

1100T @ 4.2Ghz
    12gb g.skill ripjawsx @1600
    60gb ssd
    HD5870 pcs+
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet-diker

1 GB bos
  • quote:

arkadasım bende 1075t 7.6 verıyor senıın 1090t 7.5 vermıs , ram bdende 8 gb 1600mgz hprex 7.6 senın 1600 mgz den asagımı 7.5 almıssın da !! kafama takıldı o yuzden sooruyorum...

• benim sistem 7,2
    bide resimleri nasıl koyuyos :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

quote:

arkadasım bende 1075t 7.6 verıyor senıın 1090t 7.5 vermıs , ram bdende 8 gb 1600mgz hprex 7.6 senın 1600 mgz den asagımı 7.5 almıssın da !! kafama takıldı o yuzden sooruyorum...

Benim işlemciye hiç O.C. yapmadım o yüzden düşük olabilir Ramler'de 1600mhz ama zaten windows un verdiği puana takılmamak lazım bence önemli olan 3dmark puanı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

quote:

Benim işlemciye hiç O.C. yapmadım o yüzden düşük olabilir Ramler'de 1600mhz ama zaten windows un verdiği puana takılmamak lazım bence önemli olan 3dmark puanı.

benımde defult ayarda oc yok ama dedıgın gıbı wındows pekde kesın sonuc sayılmaz

• 5.0 bnimki 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre__21

7,0 puandan fazla alanlar bilgisayarınızı ekleme varsa eklemelerle birlikte toplam ne kadara aldınız

Hocam sistem elemanları genelde yazılı oradan bir fikir edine bilirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-an©e

zamanına göre iyi bir laptoptu

aspire 5739g değil mi? 1700'e aldım 2 yıl sonra 600'e zor sattım.

Edit: Zaten marka ve modeli yazıyormuş sonradan gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 5 Mart 2012; 21:52:32 >

• ASUS UX31E ULTRABOOK

• Amd Phenom 2 x4 965
    4 GB Kingston Hyperx 1333 CL9
    AMD 6850
    Seagate 7200.9 200 GB, sistemin en zayıf parçası da bu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 19 Mart 2012; 16:07:09 >
  • İşlemci: i5 2500k
    Anakart: ASUS P8Z68-V LE
    Ekran kartı: Asus ENGTX 460 1gb 256 bit
    Harddisk: Corsair Force GT 120 GB SSD
    Ram: Corsair Venegeance 4x2 GB DDR3 1600 MHZ
    Düzeltme: Puanlar net değil galiba yazayım buraya; İşlemci: 7,5 Ram:7,8 Grafikler: 7,6 Oyun Grafikleri: 7,6 Sabit Disk: 7,9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 19 Mart 2012; 21:47:00 >
  • Windows deneyim dizinin maksimum vereceği puan 7.9'dur bunu Microsoft'un sitesinden de öğrenebilirsiniz. Değerlerini 9 olarak gösteren arkadaşlar başka işlerle uğraşsınlar, kimseyi kandırmasınlar.
    Link burda;
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows7/products/features/windows-experience-index?CPU=3.7&MEM=5.5&HDD=5.9&DWM=3.5&D3D=3.5
    Linkte yazanları aynen kopyalıyorum:
    "Sahip olduğunuz veya satın almak istediğiniz bir kişisel bilgisayarın diğerlerine oranla nasıl olduğunu hiç merak ettiniz mi? Windows Deneyimi Dizini bunu öğrenmenin bir yoludur.

Windows 7 için güncelleştirilen bu özellik CPU, disk sürücüsü ve ekran kartı gibi kilit donanım bileşenlerinin performansını derecelendirir. Ardından kişisel bilgisayara 1,0 ile 7,9 arasında bir puan verilir.

Yeni bir bilgisayar için alışveriş yaparken, Windows Deneyimi Dizini ihtiyaçlarınızı karşılayan modeli bulmanıza yardımcı olabilir. Zaten sahip olduğunuz bir kişisel bilgisayara puan vermek, yükseltmeye değer daha yavaş bileşenleri belirlemenize yardımcı olabilir. Puanı 2 olan bir kişisel bilgisayar sözcük işleme veya web'de gezinme gibi temel bilgisayar görevleri için yeterlidir. Grafikleri yoğun olarak kullanan yazılımlar genellikle 3 veya daha yüksek bir puan gerektirir."

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.