Şimdi Ara

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
6
Favori
104.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ellegant

format sonrası son güncelleme ile puanlama

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?

Intel Core i7-990X 3.46Ghz 12Mb Cache LGA1366 İşlemci
    Gigabyte GA-X58-USB3 Intel X58 Express DDR3 2200MHz Soket LGA1366 Anakart
    kingston 16 gb ddr3 2000 mhz ram
    seagate 160 gb ssd
    Sapphire AMD HD6990 2x256Bit 4GB GDDR5

O nasil 1 ile 9.9 arasinda degisiyor yaw? Bende 1 - 7.9 arasi
  • 6,9
  •  WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?
  • İşlemci AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 7,2
    Bellek (RAM) 8,00 GB 7,6
    Grafikler NVIDIA GeForce GT 430 6,7
    Oyun grafikleri 4095 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği 6,7
    Birincil sabit disk 63GB Boş (Toplam 98GB) 5,9
    Windows 7 Home Premium
  • Benim Win8 ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellegant

format sonrası son güncelleme ile puanlama

Intel Core i7-990X 3.46Ghz 12Mb Cache LGA1366 İşlemci
    Gigabyte GA-X58-USB3 Intel X58 Express DDR3 2200MHz Soket LGA1366 Anakart
    kingston 16 gb ddr3 2000 mhz ram
    seagate 160 gb ssd
    Sapphire AMD HD6990 2x256Bit 4GB GDDR5

Paintte üzerinde oynayıp 9.9 yaptığınız; sonra da puanları değiştirdiğiniz çok belli.

• SSD Şart
    yarın gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

SSD Şart

Al benden de o kadar, güzel bir kampanya ve ürün denk geldiğinde alacağım bi ssd artık..
  • Ekran kartım asus gtx 570 aldığım puan 6 ??? neden böyle bir yardım edebilirmisiniz ? Birde perfroamanstan baktığım zaman gtx 570 olarak gördüğü halde shared memory vs. çıkıyor ? sanırım onboard ekran kartı açık ama click biosta baktığımda Virtu technology kapalı gösteriyor ?

Düzeltme Asus'un kendi driver cdsini bir daha yükledim an itibariyle 7.9 aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 18 Şubat 2012; 2:05:25 >
  • 5,9 alıyo ama HDD düşürüyo. SSD ye mi geçsek :D
  • beyler bende win7 64 bit ultimate var. 1.0-7.9 arası puanlama yapıyor ama bazılarının 1.0-9.9 arası nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

beyler bende win7 64 bit ultimate var. 1.0-7.9 arası puanlama yapıyor ama bazılarının 1.0-9.9 arası nasıl oluyor?

onlar hep windows hilesi kimi paint benzeri program,kimide windows puanları üzerinde puanlama sistemleri ile oynayarak dilediğini puanı windowsa verdiriyor benim gibi,zaten orijinal sistem bilgisayarınız ne kadar donanımlı olursa olsun windows 7 sisteminin normalde ona en yüksek verdiği değer 7.9 dur,diğerleri ise abartmadır..

not: harddisk veri aktarım hızı puanımı yükseltmeyi unutmuşum özür..

• VALLA BENIMKI 5.9 da yani boyle artist bir isletim icin kac olmasi lazim puaninin????
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

beyler bende win7 64 bit ultimate var. 1.0-7.9 arası puanlama yapıyor ama bazılarının 1.0-9.9 arası nasıl oluyor?

onlar hep windows hilesi kimi paint benzeri program,kimide windows puanları üzerinde puanlama sistemleri ile oynayarak dilediğini puanı windowsa verdiriyor benim gibi,zaten orijinal sistem bilgisayarınız ne kadar donanımlı olursa olsun windows 7 sisteminin normalde ona en yüksek verdiği değer 7.9 dur,diğerleri ise abartmadır..

Saçmalığa bak. Maksimum 7.9muş. Sizin gibiler yüzünden donanımı yüksek olanlar buraya resim koyunmasın çünkü yalancı durumuna düşürüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 21 Şubat 2012; 11:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

Saçmalığa bak. Maksimum 7.9muş. Sizin gibiler yüzünden donanımı yüksek olanlar buraya resim koyunmasın çünkü yalancı durumuna düşürüyorsunuz.

Dostum oraya bak şimdi yeniden test yap koy bakalım iki tane resmi yan yana biri ayrıntılı öbürü normalı zaman damgası 21.02.2012 olacak görelim hadi bakalım he bu arada sakın photoshopla yok paintle yazıyım deme oraya bakalım kaç alıyor yana da winverin fotosunu koy bakalım kim yalan söylüyor kim söylemiyor o zaman anlarız he ben bu mesajı 22'sinde gördüm dersen o zaman da yaparsın testi hadi bakalım

http://www.sevenforums.com/graphic-cards/5718-ati-radeon-4350-hd-512mb-pcie-wei.html
    Buyrun burda da aero puanının 3,8 olduğu yazıyor HD4350

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?255768-Looking-for-the-first-CPU-to-score-7.9-in-Windows-Experience-Index
    Buyrun burda da 2x X5650 7,9 puan yapabildiği söylenmiş

http://www.sevenforums.com/performance-maintenance/32032-best-windows-experience-index-hard-drive-3.html
    Segate Cheetah 15K RPM biliyorsunuz burada boyut değil; dönüş hızı önemli 6,3 demiş

http://forum.notebookreview.com/sager-clevo/617674-16gb-ddr3-1333-vs-hyperx-16gb-ddr3-1866-a.html
    16GB DDR3 1866MHz RAM. Hem de HyperX olan performanslı modellerden. 7,9 puan elde etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 21 Şubat 2012; 18:22:41 >

• Gavur söyleyince haklı oluyor. Pardon özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

Gavur söyleyince haklı oluyor. Pardon özür dilerim.

O zaman koy capsi de görelim üste çıkmaya çalışıyorsunuz hala sanki karşınızda bebek var onu kandırıyorsunuz bekliyorum. Ayrıca o gavur dediğiniz adamlar kullandığınız o Windows 7'yi yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 22 Şubat 2012; 18:23:17 >
  • Yakında SSD gelecek, siparişi verdim bile oda gelince en düşük puan 7.4 olacak.

Sistem henüz 3 haftalık bu arada.

He bide monitör vs. dahil 2200 tlye falan geldi sistem. Monitör'de HP 2311x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 23 Şubat 2012; 15:57:17 >

• windows 7nin ekran kartlarına verdiği puanlara aldanmayın 2 ekran kartı kullandım.. biri sapphire HD5670 diğeride Geforce GTS250..... sapphire hd5670 olan 7.0 alıyor geforce GTS250 6.9 alıyor fakat geforce gts250 hd5670nin 2 katı daha iyi performans veriyor full ayarlarda kasma yapmıyor 5670de full ayarlarda kasma var gts250den fazla puan alıyor..... bu yüzden ekran kartı puanları aldatıcı
  • İmzadaki sistem ile 4.5 alıyorum... Ekran kartı sağolsun...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.