Bende Grundig marka i3 işlemcili win 8 yüklü bir dizüstü bilgisayar var . Bilgisayara bir işlem için Win 7 yüklemek zorunda kaldık . Ancak win 7 yükleme sırasında recovery deposuna hiç dokunmadık . Win 7 yüklemeden önce de flash diske kurtarma diski oluşturduk . Şimdi boot ekranından sonra bilgisayarı sıfırlama seçeneği yapıyoruz . Bize " Kişisel bilgisayarınız sıfırlanamıyor . Gereken bir sürücü bölümü eksik " diye bir hata veriyor . Ne yapmamız lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim ..
Recovery boot u uçmuş bazı makinalarda diskin başka bölümünde olur boot. keyi umarım yedeklemişsinizdir. 8.1 single language ile format atabilirsiniz servis diski eski haline ücret alarak getirir
Peki ben bunu çökertsem , harddiskin içinde veriler var zaten . Bu yüzden servis benden ücret alamaz tahminimce ?
quote:
Orijinalden alıntı: Burak2yilmaz
Peki ben bunu çökertsem , harddiskin içinde veriler var zaten . Bu yüzden servis benden ücret alamaz tahminimce ?
recoverynin bozulduğunu anlayabilirler belki anlamazlar şansınızı deneyin
key yedeklemediniz mi?
1200gs
kullanıcısına yanıt
Hayır araştırma yaptım . Flash disk ile kurtarma diski oluşturursanız sorun olmaz gibisinden makaleler buldum . Ancak şimdi sıkıntı yarattı . Recovery diskini hiç ellemedik . Orjinal şekli ile duruyor .