Şimdi Ara

13 inc 14'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2004 Opel Corsa kullanıcısıyım. Aracımda 165/55/13 lastikler mevcut ve ciddi anlamda arabamın altı yere sürtüyor yani yere çok yakın bizim Antep'in yollarına gelmiyor kaporta parçalandı sürte sürte.

Aracımda fabrika çıkışlı 13 inc kapaklı jantlar var ve ben aracımı 175/65/14 Lastiklere geçirmek istiyorum. Corsa forumlarında baya sordum bana en ideal ölçünün bu olduğunu söylediler. Bu konu hakkında ne düşünürsünüz ?

Ve ikinci olarak 14 inc lastiklere geçiceğim için 14 inc jant ihtiyacım doğuyor. Ben internette şöyle bir 4 adet jant buldum üstünde lastikleri var boyutları 155/65/14 imiş. Ben bu jantları alıp 175/65/14 lastik takarsam sıkıntı yaşar mıyım ?

13 inc 14'e geçiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracımın orjinal lastik ölçüleri 155/80 R13(1.2 Essentia). Açıkcası gelişi güzel lastik taktıklarını biliyordumda bendekiler baya farklı

Birde 175/65/14 ölçüleri var. İnternette ikisi arasinda lastik ebat farkı %0.5 lu bir şey çıkıyor. Bu halleri ile hesaplayınca %13 çıkıyordu.

Ben fotoğrafta gördüğünüz janta 155 yerine 175 lastik takabilir miyim beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 den 14 e mi 15 e mi gecmeli?
    geçen yıl açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.