sevgili arkadaşlar uzun süredir başımı ağrıtan bi konu hakkında çözümlerinizi bekliyorum.Sistemim; işletim sistemi win 7 64 bit,amd phenom IIX4 925işlemci,asus M4A78 PRO anakart,sapphire hd 4770 ekran kartı ve 4 gb ramden oluşuyo
şimdi sorunum bilgisayarımı açıp oyun oynarken bilgisayarımda hiç donma olmuyo fakat masaüstündeyken veya internetteyken bilgisayar birden(belirli sürelerle olmuyo bazen hiç olmadığıda oluyo bazen 2-3 kere üst üste olduğuda oluyo)bilgisayar donuyo mouseu 5-10 saniye hareket ettirebiliyorum (fakat hiç bir şeye tıklayamıyorum)sonra mauseda donuyo ve reset atmak zorunda kalıyorum bu sorun yüzünden canım çok sıkkın sizce problem neden kaynaklanıyo olabilir.Ayrıca bu problem hiç bir oyun sırasında olmazken bide steamdem killling floor oynarken oluyo(killing floor oynarken kesin donuyo) sorun ne olabilir lütfen yardım edin kafayı yiycem.Yardım eden herkese teşekkürler..
en son ne zaman format attınız acaba ilk önce isterseniz yeniden temiz bi format atın sonrada hard dısklerınızı kontrol edın bı hdtune ıle
sistemde virüs olabilir yada donanım uyuşmazlıgı
1 senedir kullanıyorum bilgisayarı hiç format atmadım ayrıca virüs olması imkansız haftada 1 kere taratıyorum nod 32 anti virüsle
Benımde laptopumda mevcut bu tarz bır olay 1 donemdır bende lapton hıc sorun yoktu gece gırdım asırı donuyordu sekme acamıyordum.yarın kalktım duzelmıs eskısı gıbı olmus anlamadım tabı baya tarama vb ıslemlerden gecırdım gene sızde bı temızlık Yapın arka planda acılan programları kapatmayı deneyın
Selam Sizlerede hayırlı Ramazanlar. Bu sorun için Sistem geri yüklemeyi kapatarak deneyebilirsiniz. Siz çalışma yaparken(genelde ağır grafiklerde olur) veya oyun oynarken yedekleme işlemi başladığından sisteminiz kaldırmıyor ve donmalara neden oluyor kanaatindeyim. Ayrıca; Nod32 güvenilir bir Virüs yazılımı olmadığını da hatırlatmakta yarar görüyorum! Kolay gelsin.
ben sistemime güveniyorum ki oynadığım oyunlarda hiç takılma yapmıyo ayrıca virüs içericek sitelere pek girmiyorum.Bence hata başka bi şey ama bir türlü bulamıyorum felaket sinirlerim bozuk bide sürekli donma yapmıyo ayrıca yapsada oyun sırasında olmuyo sadece kfde donma oluyo onun dışında masaüstünde veya internette oluyo ayrıca windows updatei açtığımdada oluyo
Bu kalsördekileri silmenizde hiç bir sakınca yoktur. Ayrıca; Regedit dosyanızda gereksiz çok şey olduğunu tahmin ederek, aşağıdaki programları temin edip taratmanızı tavsiye ederim.
a) WinTools.net Ultimate v11.7.1 b) TuneUp Utilities 2011 - v10.0.4310.27
Kolay gelsin
ben de hoşgeldiniz yazısında donuyor neden acaba?
bu programları nasıl kullanıcam yani bu programlarla ne yapmam gerekir
Bahsi geçen programlar kullanım olarak karışık değil. Genellikle bir tıklama ile kendisi fix scan edip kedisi temizleyip fixliyor. Pek birşey yapmanıza gerek kalmıyor.
Bahsi geçen programlardan TuneUp Utilities 2011 için çok fazla detay ve yapılandırma olduğu için yüzlerce sayfa hazırlamak gerekiyor. Ama bu parogramdaki TuneUp 1-Click bölümü işinizi rahatlıkla görecektir.
WinTools.net Ultimate v11.7.1 programı için de aşağıdaki resme göre ayarlayın ve bilgisayarınızı taratın kardeş. Kolay gelsin.
yaptım donma ortadan kalktı zaman ayırdığın için çok sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme