Şimdi Ara

Windows 7 donma sorunu. ( Acil Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sitede yeni olduğum için konun nereye açılması gerektiğini bilmiyorun. Hatam varsa şimdiden affola. 2 gündür notbookta anlamadığım bir sorun var. Youtube'dan dizi izleyip notebook'u uykuya alıp yatmıştım ertesi gün sabah açtığımda işlerleri ya yavaş yapıyor yada donuyordu. Reset attım. Attıktan sonra her şey koptu. Şuan pc ya açılıyor başlat çubuğu donuyor. Bi uygulama açmaya çalışınca 10 saate anca açılıyor. Açılsa dahi donuyor. Ctrl+Alt+Del çoğu zaman açmıyor üstüne hata veriyor. Başlangıç onarma yaptım olmadı. Komut istemcisine " sfc/scannow " yazdım hiç bir sorun bulmadı. 2 farklı ( AVG - Microsoft Windows Defender ) antivirus ile taram yapıyorum bir şey bulmuyor. JRT ve ComboFix ile tarama yaptırdım kayıt defteri düzeltti sadece. Donanım olarak hiç bir sorunum yok, iyi durumdalar. Yazılımsal mı anlayamadım. Gerçekten kafayı yemek üzereyim bir gecede nasıl kendi kendine böyle oldu anlam veremiyorum. Birde pc işlem yapamadığım için mobilden yazıyorum hatam varsa kusura bakmayım. Yardım edebilecek veya fikir verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. İlginiz için teşekkürler.

Notebook özellikleri :
    • Casper

• Windows Home Basic 64-bit SP1 (EM)

• İntel Core i3 - 2350M CPU @2.30GHz,6 Gb Ram.

• Nvidia GT 520m @1Gb & Intel HD Graphics Family

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Combofix önerilmedikçe kullanmayın. Temiz kurulum yapın ilk olarak.
  • Teşekkür ederim fikriniz için deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.