Şimdi Ara

Windows 7 Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp Pavilion dv6770et laptopa windows 7 64 bit kurdum. Yaklaşık 6 aydır problem yaşamıyorudum. Daha sonra sanıyorum windows güncellemesi sonucu birbirine girmiş 20-30 ekran gibi görüntü ile karşılaştım. Bilgiyarı güvenli modda başlattım ve nvidia 8400m gs model ekran kartını kaldırdım. Sorun yoktu. (oyun oynamıyorum) kardeşim sanırım tekrar kurdu ekran kartı sürücülerini ve ben format attım. Bilgisayarın ilk başlangıcında sanırım dos ekranı orada dahi ekran birbirine giriyordu. Zar zor hallettim şansım yaver gitti windows yüklendi. Güncelleştirme ve donanım sürücüleri yüklenirken nvidia 8400m gs sürücülerini yüklemedim. Yine problem yoktu. Fakat kaşıntı sonucu nvidianın kendi sitesinden güncel sürücüleri indirdim kurdum. Sonuç: şuan bilgisayarı açtığımda dahi beyaz bir ekran geliyor siyah tonlarda bulutlu bir görüntü var. windowsun açılış müziğini duyuyorum fakat görüntü kesinlikle yok. Harddiski başka bir laptopa bağladığımda sorunsuz açılıyor. Program ekle/kaldırdan nvidia sürücülerini kaldırdım. Ve kendi laptopuna tekrar bağladım yine beyaz gri bulutlu ekran. Bu sefer harddiski yine başka bir laptopa bağlayıp. C: bölümüne format attım windowsu tekrar kurdum. Ve kendi laptopuna bağladım. Sonuç yine değişmedi.Beyaz gri bulutlu ekran. Sorunun tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü nvidianın sürücülerini yüklemeden kesinlikle problem yoktu.Sizce şimdi ne yapabilirim?Bilgisayar başlangıçta bile beyaz gri bulutlu şekilde.

• galiba bilgisayarcıya gitmeniz gerekicek bu kadar kurcalamadan sonra
  • malesef son çare :)
  • perpada bir bilgisayarcıya verdim.. ekran kartı çip sorunu dediler.. bu modellerde sık rastlanıyormuş.. tamir ettiler. 100 $. 6 ay garantili.. geç bildirim için özür.. çünkü arkadaşlar dokunmatik yüzeyin tıklamasını bozmuşlar.. neyse onu da hallettiler. problem yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okkaliokan

perpada bir bilgisayarcıya verdim.. ekran kartı çip sorunu dediler.. bu modellerde sık rastlanıyormuş.. tamir ettiler. 100 $. 6 ay garantili.. geç bildirim için özür.. çünkü arkadaşlar dokunmatik yüzeyin tıklamasını bozmuşlar.. neyse onu da hallettiler. problem yok..

ben de onu yazacaktım..driver kurduktan sonra görüntünün bozulması donanımsal bir soruna işaret ediyor diye..chip değişim fiyatları o aralarda.geçmiş olsun
  • sağolun.. iyi günler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.