Şimdi Ara

Windows 7 Etkinleştirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir Hp bilgisayarım var ama bu bilgisayarla kurulum dvdsi verilmedi sadece pc üzerinden tekrar formatlayabiliyordum fakat o zamanda benim ayırdığım d bölümünede format atıyordu o yüzden bende 64 bitlik bir windows 7 diski bulup onunla komple formatladım fakat şimdi kendi lisansımı girdiğimde kabul etmiyor ne yapmalıyım bununla ilgili bir bilgisa olan var mı microsoftu aradım bir türlü müşteri temsilcisine ulaşamadım hep makine konuşuyor yardım ederseniz çok sevinirim etkinleştirmeyi programla kırmak istemiyorum bana pek güvenli gelmiyor bu işlem

• quote:

Orijinalden alıntı: bordello86

Merhabalar bir Hp bilgisayarım var ama bu bilgisayarla kurulum dvdsi verilmedi sadece pc üzerinden tekrar formatlayabiliyordum fakat o zamanda benim ayırdığım d bölümünede format atıyordu o yüzden bende 64 bitlik bir windows 7 diski bulup onunla komple formatladım fakat şimdi kendi lisansımı girdiğimde kabul etmiyor ne yapmalıyım bununla ilgili bir bilgisa olan var mı microsoftu aradım bir türlü müşteri temsilcisine ulaşamadım hep makine konuşuyor yardım ederseniz çok sevinirim etkinleştirmeyi programla kırmak istemiyorum bana pek güvenli gelmiyor bu işlem

Korsan DVD ile format atmışsın hiç iyi yapmamışsın. Recovery bölüntüsünü artık kullanamayabilirsin. Ayrıca sadece C yye format atabilirdin.
    Yüklediğin Windows Crackli olduğu için orijinal anahtarınla bile windowsu etkinleştiremezsin..

• peki birisinin 64 bitlik orjinal dvdsini bulsam o zaman lisansım işe yarar mı hp de bir kere denedim sonradan oluşturduğum d'yi komple sildi tekrar fabrika ayarlarına döndü peki şimdi ne yapmalıyım bir fikrin var mı?artık recovery gitmiştir büyük ihtimal onun bir dönüşü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfzodiac -- 4 Mart 2013; 14:53:40 >
  • quote:

peki birisinin 64 bitlik orjinal dvdsini bulsam o zaman lisansım işe yarar mı hp de bir kere denedim sonradan oluşturduğum d'yi komple sildi tekrar fabrika ayarlarına döndü peki şimdi ne yapmalıyım bir fikrin var mı?artık recovery gitmiştir büyük ihtimal onun bir dönüşü var mı?

Orijinal bir Dvd bul kendi Keyini gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

peki birisinin 64 bitlik orjinal dvdsini bulsam o zaman lisansım işe yarar mı hp de bir kere denedim sonradan oluşturduğum d'yi komple sildi tekrar fabrika ayarlarına döndü peki şimdi ne yapmalıyım bir fikrin var mı?artık recovery gitmiştir büyük ihtimal onun bir dönüşü var mı?

Orijinal bir Dvd bul kendi Keyini gir.

o zaman işe yarar mı?birde internet üzerinde orjinal olarak bulabileceğim bir 64 bitlik win7 var mı?çünkü çevremdeki herkesin işletim sisteminin dvdsi yok hepsinde recovery var.
  • Evet işe yarar.
  • quote:

Evet işe yarar.

peki dvd bulabilmem için aklında bir fikir var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satın alman lazım dostum.
  • quote:

Satın alman lazım dostum.

o zaman sağdan soldan soruşturup bulucaz artık dvd'yi indirdiğim yer bu site el değmemiş diyor ama seninde fikrini öğrenmek istiyorum sence el değmemiş midir link veriyorum yasak mı değil mi bilmiyorum eğer yasaksa linki kaldırsınlar ya da ben kaldırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfzodiac -- 4 Mart 2013; 16:45:33 >
  • quote:

quote:

o zaman sağdan soldan soruşturup bulucaz artık dvd'yi indirdiğim yer bu site el değmemiş diyor ama seninde fikrini öğrenmek istiyorum sence el değmemiş midir link veriyorum yasak mı değil mi bilmiyorum eğer yasaksa linki kaldırsınlar ya da ben kaldırırımhttp://www.warezturkey.net/sistem/16698-windows-7-home-premium-sp1-32-64-bit-turkce-msdn-tek-link-indir.html

Bu korsan yazılım ve paylaşmak yasak. Hemen kaldır ceza yersin.

• quote:

quote:

quote:

o zaman sağdan soldan soruşturup bulucaz artık dvd'yi indirdiğim yer bu site el değmemiş diyor ama seninde fikrini öğrenmek istiyorum sence el değmemiş midir link veriyorum yasak mı değil mi bilmiyorum eğer yasaksa linki kaldırsınlar ya da ben kaldırırım

tamamdır kaldırdım bir siteden tamamen orjinal olanını buldum ing. ama ben onu sonra türkçe yapıcam umarım bu olur çünkü güzeli orjinal lisans yanmasın birde belki bilgin vardır win7 32bit işletim sisteminin 64 bitini yüklesen 32 bitteki lisansım işe yarar mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamamdır kaldırdım bir siteden tamamen orjinal olanını buldum ing. ama ben onu sonra türkçe yapıcam umarım bu olur çünkü güzeli orjinal lisans yanmasın birde belki bilgin vardır win7 32bit işletim sisteminin 64 bitini yüklesen 32 bitteki lisansım işe yarar mı?

Hiç bir siteden tamamen orijinalini bulamazsın. onlar kırılmış MSDN sürümleri.
    Bak orijinali şudur örneğin:
    http://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemi/microsoft-oemw7pro64tr-oem-windows-7-professional-64-bit-turkce---dvd/productdetails.aspx?I_ID=40928

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç bir siteden tamamen orijinalini bulamazsın. onlar kırılmış MSDN sürümleri.
    Bak orijinali şudur örneğin:
    http://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemi/microsoft-oemw7pro64tr-oem-windows-7-professional-64-bit-turkce---dvd/productdetails.aspx?I_ID=40928

bunun orjinal olduğunu bende biliyorum fakat gidip o kadar parayı elimde lisans varken veremem yani çok para zaten artık bakcaz bir hal çaresine.hızlı cevapların ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

• Rica Ederim.
  • Merhabalar,

İnternet üzerinden indirilen orijinal Windows 7 -EL DEĞMEMİŞ- sürümlerin herhangi bir yasal yaptırımı yoktur. Bu yüzden internet üzerinden rahatlıkla .ISO dosyası indirilebilir, fakat burada önemli olan; .ISO dosyasının orijinalliği yâni tabir-i câizse, el değmemişliği.

Bunun için aşağıda size vereceğim MD5 kodlarından uygun olanını Google'da aratınız.

Ultimate 64-bit: 86A6B3B55E7FC2CEC798806A80263CA59B77A992
    Professional 64-bit: B75484D08ED9320D546445151A61DF38CAEC1488
    Home Premium 64-bit: 59C9951F80DBD086AAF25B572A98BE22D64B29B2

Bu kodlara daha birkaç gün önce MSDN'den bakmıştım.

İkinci aşamada ise, indirdiğiniz .ISO dosyasının "MD5" değerini kontrol edeceğiz. Buradan HashCalc adlı programı indirip, MD5 seçeneğini işaretleyerek denetim yaptırıyoruz. Aşağıda nasıl kullanıldığını bir video ile verdim.

Şimdi de etkinleştirme sorunuza gelelim. Bilgisayarınızın altındaki ürün anahtarı yazan kâğıt, orijinallik sertifikası üzerindeki ürün anahtarını sisteme giriniz. O sertifika üzerinde zâten Windows 7 sürümünüz vurgulanacaktır, yukarıda belirttiğim gibi, orada yazan sürümün koduyla indirme yapmalısınız. Eğer İNTERNET üzerinden etkinleştirme başarısız olursa, TELEFON üzerinden etkinleştirmeyi deneyiniz. Bunun için Başlat'taki arama kutusuna slui.exe 4 yazarak adımları uygulmaya geçiniz. Eğer 0800'lü numaradan etkinleştirme başarısız olursa, 0212'li numarayı aramayı deneyiniz, büyük ihtimalle bilgisayar yerine karşınıza konuşabileceğiniz bir kişi çıkacaktır. Durumunuzu sakince, net olarak ve panik yapmadan anlatınız. Kuvvetle ihtimal yardımcı olacaklarını ve sorununuzu çözeceklerini düşünüyorum.

İyi günler.

Düzenleme: Kod yazımı hatâsı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 4 Mart 2013; 17:08:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.