Şimdi Ara

windows 7 ev ağı (laptop) PC+modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar PC modem+ laptop ile buna kablosuz bağlanıyorum.

Ev ağı kurdum windows7 yüklü olan laptop tan. sonra . xp yüklü PC ye geçip ev ağı kurarken kurmadı.
    gittim laptopta ev ağından çık dedim. Tekrar PC ye gelip ev ağı kurdum.Bu sefer kurdu.
    laptop tan ev ağından çıkmama rağmen ismi göründü. tıkladım. kullanıcı adı parola sordu.
    windows açılış şifresiyle kullanıcı ismini girdim. ev ağı kendi kendine oluştu.ev ağı şifresi değildi girdiğim.
    ve ev ağını sadece PC de kurdum.laptop ta çık demiştim. birinde yapmak yetiyo mu ?

bu işte bi gariplik yok mu ? benim modemim kablosuz ve güvenlik şifresi vs. var. Laptop ve pc aynı evde diye güvenilir diye ev ağı kuryım dedim. hangisine kurmam gerekiyor? PC ye mi? interneti ondan alıyor laptop çünkü.
    laptopta kurup sonra pc de demi kurmam gerekiyor? (onu deneyince olmadı)

neyse şifre vs olayı da sormadı. laptopta paylaştıklarımı görebiliyorum nasıl oluyor bu iş. Laptop ta da PC dekileri görüyorum. şifre girmem gerekmiyormuydu PC den .

bana şu işi basitçe bi anlatın ya. bizim eve biri gelse internet şifreni ver bende internete bağlanayım dese ev ağına dahil olduğu için o da mı görecek şimdi dosyaları ?

ya da kablosuz modemin şifresini biri kırarsa dosyaları mı görecek?

bir de windows 7 de ev ağı oluştur var sadece ev ağına gir seçeneği bulamadım neden olabilir?

bu soruları cevaplarsanız asıl soracağım dosya paylaşımı nasıl nasıl kontrol edilir onlarla ilgili. Ama öncelikle şu sorulara kafamda bi yanıt bulayım.Acemiliğim için kusura bakmayın ayrıca

NOT: Benim isteğim laptop ta film program arşivi var onu PC den görebileyim. Laptop ta da PC deki film dosyasını müzikleri vs görebileyim.
    varsayılan olarak yazıcı belgelerim dökümanlar vs oluyorya onları kapatıp sadece sağ tıklayıp ev ağıyla paylaş dediklerim görünse olmuyo mu ?
    ev ağı değilde sadece 2 pc arasında şifreli ağ kurma yolu yok mu ? illa ev ağıyla mı kuruluyor bu paylaşım?
    şununla paylaş dediğimde kullanıcı ismi görünsün onu seçeyim o kadar istediğim. ağ dediğin zaten 2 side benim bilgisayarım başka yok yani.

şu anda Laptop tan ev ağından çık dedim tekrar.PC de ağ bağlantılarımda çalışma grubu bilgiayarları göster deyince hala laptop paylaşılanları görünüyor. laptop ta çıkmama rağmen.üstüne tıklayınca açılmıyor.laptop u açınca görüebilecek yani. nasıl kapatıcaz biz bunu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 8 Kasım 2012; 8:02:58 >

• bilen bi arkadaşımız yok mu acaba biraz acil de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.