Şimdi Ara

Windows 7 format hatası acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Bir tanıdığım notebook una format atmamı istedi bende herzaman kullandığım windows 7 cd sinden image alarak usb ile format attım(CD-ROM yok), atarken disk bölümlerine yeniden biçimlendir dedim ve windows u yüklemeyi başlattım. Bütün aşamalar yüklendi ve 1 kez restart attı en son aşama biterken hata verdi windows kurulamadı gibisinden sonra yeniden başlattım ve şöyle bir hata aldım ;

Bilgisayar beklenmedik bir şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karışılaştı.
    Windows yüklemesi devam edemiyor.Windows'u yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere
    ''tamam'' ı tıklatın ve yüklemeyi yeniden başlatın.

tamamı tıklattığım da yeniden başlıyor ve yine aynı hatayı veriyor ve hiçbir şekilde yeni yükleme için boot yapmıyor notebook un markası ve modeli Acer Ferrari one f0200.

Acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

• Bu sorunu yabancı bir siteden okudum ve hallettim ama şimdide windows açılırken ekranda windows güncelleştirmeleri yükleyemedi ve geri alınıyor diyor ama hiç birşey olmuyor windows açılmıyor reset attığımda ise usb stick ten boot etmiyor ilk başta etmişti ama şimdi yapmıyor lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.