Usb'ye linkini verdiğim bu program ile Windows .iso kalıbını yazdırın. Ben bu şekilde hiç sorunla karşılaşmadım ve linkteki program da gayet basit. Denemenizde fayda var. Sizin yazdığınız program sağlıklı yazmıyor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: WoLFLyCris12
HDD Arizali olabilir gordum yeni aldim yazmisin baska notebook uzerinde dene kasa use baska kasada dene fabrikasyon arizasi olabilir. Eger gala saglam dyrsn attigin frmat dosyasinda hats olabilir kontrol et eger 20 dkn varsa bekle bazi HDD ler BOOT ayarlarinda gec algiliyr bndn bu kdr bn ztn Boyle hata olnca degistiririm parcayi
Hocam HD Tune ile HDD mi taradım. Herhangi bir sorun yok. Zaten pek eski bir HDD değil benimkisi alalı birkaç ayı geçmedi. Bu Hard Diske çoğu kez istediğim işletim sistemini kurabiliyordum ancak 2 haftadır olmuyor. Format dosyasını farklı kfarklı kaynaklardan indirip usb tool ile kopyaladım. 2 adet usb var iksinede. Yetmedi gittim DVD^'ye nero'dan da yaktım yine çare yok. Windows 7 'de mavi ekranda win8' de de kurulum başlıyor yazısında kalıyor. 20 Dakika bekleyin demişsiniz ancak ben 1-2 saat kadar bekledim. Sata kablolarının yerlerini değiştirdim. Ekran kartını çıkarttım. DVD Sürücümü çıkarttım yine olmadı. Attığım Windows dosyasında sorun olmadığına eminim. Ancak sorun nerede birtürlü anlam vermedik burada günlerdir..
quote:
Orijinalden alıntı: alituncer78
format atarken hdd yi 2 ye böl ve c ye değil d ye vindows kur bad sector var gibi geldi bana hdd sorunu çünkü belli bir yerde takılıyor
Hocam birincisi zaten hddimi 2ye bölmüş durumundayım. D'de dosyalarım var. bunlar silinmesin diye c'yi formatlıyorum her zaman. HDD Taraması da HD Tune programı ile yaptım. Tarama sonucu temiz çıktı bir sorun yok gibi duruyor. Ne iştir anlamadım gitti..
Usb'ye linkini verdiğim bu program ile Windows .iso kalıbını yazdırın. Ben bu şekilde hiç sorunla karşılaşmadım ve linkteki program da gayet basit. Denemenizde fayda var. Sizin yazdığınız program sağlıklı yazmıyor olabilir.
Hocam dediğinizi deniyorum şimdi. Programı indirdim. Ben USB Tool ile yazıyodum USB'ye ancak olmuyordu. Ama DVD'den de kurulum yapmaya çalıştım hep sorun aynı şekilde. Bence Usb'den değil ama yine de denemeye değer. Saolun.
O Zaman Size Bir Fikir Vercem Bu Gercekten İse Yarar Kasa pc Yani Masaüstü Kullanıyorsunuz Size Önerim HDD Nizi Arkaşınızın Pc'Sine Takıp Format İşlemini Burdan Yapın Ondan Sonrada kendi Pc Nize Takın Büyük İhtimalle Bu Olasılık Pc nız Acılır. Sizin Kendi Pc'nizde Yapmanız Gereken İse Sadece Cozunurlugunuzu Ayarlamak Olcaktır HDD Takdıktan Sonra.
Eger Acılmazsa Anakartı Bir Kontrol Edin Olcu Aleti Yardımıyla Bakalım Voltajlardan Kart Etkilenmişmi Eger Power Kutusu Arızalı İse Direk Voltajı Karta Vermiştir Saglamsa Bir Bilgisayarcıya Kontrol Ettirin Tabi Üstteki İşlemi Kesinlikle Uygulayın!...
-İyi Forumlar-
c yi 2 ye böl yarısına kur d kalsın 3 sürücün olur aynı sorun olursa diğer bölümü dene sonuç alırsan hdd içinde bad sektör var dır
quote:
O Zaman Size Bir Fikir Vercem Bu Gercekten İse Yarar Kasa pc Yani Masaüstü Kullanıyorsunuz Size Önerim HDD Nizi Arkaşınızın Pc'Sine Takıp Format İşlemini Burdan Yapın Ondan Sonrada kendi Pc Nize Takın Büyük İhtimalle Bu Olasılık Pc nız Acılır. Sizin Kendi Pc'nizde Yapmanız Gereken İse Sadece Cozunurlugunuzu Ayarlamak Olcaktır HDD Takdıktan Sonra.
Eger Acılmazsa Anakartı Bir Kontrol Edin Olcu Aleti Yardımıyla Bakalım Voltajlardan Kart Etkilenmişmi Eger Power Kutusu Arızalı İse Direk Voltajı Karta Vermiştir Saglamsa Bir Bilgisayarcıya Kontrol Ettirin Tabi Üstteki İşlemi Kesinlikle Uygulayın!...
-İyi Forumlar-
--Size Önerim HDD Nizi Arkaşınızın Pc'Sine Takıp Format İşlemini Burdan Yapın Ondan Sonrada kendi Pc Nize Takın Büyük İhtimalle Bu Olasılık Pc nız Acılır--
Şu soruyu sormam gerek. Kendi bilgisayarı mesela 1150Pin anakart -1150Pin i5 işlemci-gtx780 ekran kartı var diyelim ve buradaki harddiskini arkadaşının bilgisayarına takıp format attı diyelim,ve yine mesela arkadaşının bilgisayarıda amd 990 anakart-fx8350 işlemci-r9 290x ekran kartı var. Peki bu durumda format attığı bilgisayarda kendi bilgisayar bileşenlerinin bilgisi olmadığı için o harddiski kendi bilgisayarına taktığında ne olacak ? Windows kurulu olmuş olacak ve masaüstü açılacakmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976
quote:
-İyi Forumlar-
--Size Önerim HDD Nizi Arkaşınızın Pc'Sine Takıp Format İşlemini Burdan Yapın Ondan Sonrada kendi Pc Nize Takın Büyük İhtimalle Bu Olasılık Pc nız Acılır--
Şu soruyu sormam gerek. Kendi bilgisayarı mesela 1150Pin anakart -1150Pin i5 işlemci-gtx780 ekran kartı var diyelim ve buradaki harddiskini arkadaşının bilgisayarına takıp format attı diyelim,ve yine mesela arkadaşının bilgisayarıda amd 990 anakart-fx8350 işlemci-r9 290x ekran kartı var. Peki bu durumda format attığı bilgisayarda kendi bilgisayar bileşenlerinin bilgisi olmadığı için o harddiski kendi bilgisayarına taktığında ne olacak ? Windows kurulu olmuş olacak ve masaüstü açılacakmı ?
Neden Bu Kadar Kastın ki Kendini Zaten Onları Cozunurluk Ayarlarından Dusurebilirsin Ayrıca Eger Ati Ekran Kartı Varsayarsak Tanıla Butonuna basarsak driverden duzelicek zaten
WoLFLyCris12
kullanıcısına yanıt
Ben sana bir önceki mesajımda ne sordum,sen daha onun cevabını veremedin ? Ben tekrar sorayım o zaman,çipset farklılığından doğan uyumsuzluğu nasıl açıklayacaksın ?
Kendi bilgisayarı mesela 1150Pin Z97 anakart -1150Pin i5 işlemci-gtx780 ekran kartı var diyelim ve buradaki harddiskini arkadaşının bilgisayarına takıp format attı diyelim,ve yine mesela arkadaşının bilgisayarıda amd 990 anakart-fx8350 işlemci-r9 290x ekran kartı var. Peki bu durumda format attığı bilgisayarda kendi bilgisayar bileşenlerinin bilgisi olmadığı için o harddiski kendi bilgisayarına taktığında ne olacak ? Windows kurulu olmuş olacak ve masaüstü açılacakmı ?
quote:
Ben sana bir önceki mesajımda ne sordum,sen daha onun cevabını veremedin ? Ben tekrar sorayım o zaman,çipset farklılığından doğan uyumsuzluğu nasıl açıklayacaksın ?
Kendi bilgisayarı mesela 1150Pin Z97 anakart -1150Pin i5 işlemci-gtx780 ekran kartı var diyelim ve buradaki harddiskini arkadaşının bilgisayarına takıp format attı diyelim,ve yine mesela arkadaşının bilgisayarıda amd 990 anakart-fx8350 işlemci-r9 290x ekran kartı var. Peki bu durumda format attığı bilgisayarda kendi bilgisayar bileşenlerinin bilgisi olmadığı için o harddiski kendi bilgisayarına taktığında ne olacak ? Windows kurulu olmuş olacak ve masaüstü açılacakmı ?
Ben Bir Çok Bilgisayarı Bu Yöntemde Halletim Senin Eğer Böyle Bir Sorunun Varsa Foruma Konu Yazarak Bilgi Alabilirsin. Ayrıca Cozunurluluk Ayarlarındanda Ayar Cektigimde Hiç Bir Problem Yaşamadım. Sadece Tek Yapmam Gereken Güncelleme Yapmak Oldu. Masaüstünüde Actım Yani O Zaman Arkadas Ekran Kartınıda Alıp Arkadasına Gitsin Hatta Uyumsuzlaşırsa Ramlerinide Alsın Oyle Format Atsın HDD ye O Zamanda Sorun Olmaz Herhalde. ''Mr.Problem ?'' Oyle Sorun Yaratmamıza Gerek Yok Yonergeler Problem Giderişi Forumda Konu Tartışılır Kişi Düşüncesi Degil Yanlıs Yaptıysam Düzeltip Cevabını Verirsin Bu Şekilde'de Herkes Düşüncelerini Paylaşmış Olur.
-İyi Forumlar-
MainBilisimM
kullanıcısına yanıt
Biostan disket sürücüyü disabled duruma getir düzelir
WoLFLyCris12
kullanıcısına yanıt
1-Ben Bir Çok Bilgisayarı Bu Yöntemde Halletim Senin Eğer Böyle Bir Sorunun Varsa Foruma Konu Yazarak Bilgi Alabilirsin. Ben neyi nerede ve nasıl yapacağımı bilen biriyim senin fikirlerine gerek yok.
2-Ayrıca Cozunurluluk Ayarlarındanda Ayar Cektigimde Hiç Bir Problem Yaşamadım. Sadece Tek Yapmam Gereken Güncelleme Yapmak Oldu. Masaüstünüde Actım Problem yaşamadığın chipsetler nedir ?
3-Mr.Problem ?'' Oyle Sorun Yaratmamıza Gerek Yok Yonergeler Problem Giderişi Forumda Konu Tartışılır Kişi Düşüncesi Degil Yanlıs Yaptıysam Düzeltip Cevabını Verirsin Bu Şekilde'de Herkes Düşüncelerini Paylaşmış Olur. Mr.Sallamasyon,sorun çıkarmaya çalışmıyorum sadece 2 farklı bilgisayarın chipsetlerin farklı olmasına rağmen harddiske hangisinde format atarsan at o harddiski her 2 bilgisayarda çalışacaktır diyorsun bende bunun üzerine nasıl yaptığını soruyorum yani senin deyiminle -Yonergeler Problem Giderişi Forumda Konu Tartışılır- bende tartıışıyorum.
quote:
1-Ben Bir Çok Bilgisayarı Bu Yöntemde Halletim Senin Eğer Böyle Bir Sorunun Varsa Foruma Konu Yazarak Bilgi Alabilirsin. Ben neyi nerede ve nasıl yapacağımı bilen biriyim senin fikirlerine gerek yok.
2-Ayrıca Cozunurluluk Ayarlarındanda Ayar Cektigimde Hiç Bir Problem Yaşamadım. Sadece Tek Yapmam Gereken Güncelleme Yapmak Oldu. Masaüstünüde Actım Problem yaşamadığın chipsetler nedir ?
3-Mr.Problem ?'' Oyle Sorun Yaratmamıza Gerek Yok Yonergeler Problem Giderişi Forumda Konu Tartışılır Kişi Düşüncesi Degil Yanlıs Yaptıysam Düzeltip Cevabını Verirsin Bu Şekilde'de Herkes Düşüncelerini Paylaşmış Olur. Mr.Sallamasyon,sorun çıkarmaya çalışmıyorum sadece 2 farklı bilgisayarın chipsetlerin farklı olmasına rağmen harddiske hangisinde format atarsan at o harddiski her 2 bilgisayarda çalışacaktır diyorsun bende bunun üzerine nasıl yaptığını soruyorum yani senin deyiminle -Yonergeler Problem Giderişi Forumda Konu Tartışılır- bende tartıışıyorum.
Sana Fikir Veren Yok ''Mr.Kavgacı'' Takıl Sen Kafana Göre. Gereksiz.
WoLFLyCris12
kullanıcısına yanıt
Sıkışınca hemen hakaret sensin Mr.Gereksiz.
1 ) win 8 kurulmuş b.sayara daho sonra başka bir işletim sistemi KURULAMAZ...
2) farklı cipset ve farklı donanıma sahip bir b.sayarda formatlanmış hdd başka b.sayarda ÇALIŞMAYABİLİR.. arkadaşın dediği gibi; açılışta donanım test ederken ve üzerinde kayıtlı driverleri yüklerken %80 WİNDOWS AÇILMAYACAKTIR.. AÇILSA DAHİ DİĞER B.SAYARIN ÇİPSET VE DONANIM BİLGİLERİ HALA ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN DOLAYI YENİ B.SAYARIN ÇİPSETİ YÜKLENİP TANITILSADA ZAMAN İÇERİSİNDE SORUN ÇIKARTACAKTIR...
şimdi gelelim konuyu açan arkadaşın sorununa..
hocam hdd sök.. başka bilgisayara bağlayıp tüm D: sürücüsündeki arşiv-yedek neyin varsa kurtar.. daha sonra aşağıda verdiğim linki okuyup sorununu çözebilirsin..
Hakaretmi Ne Hakareti Sen Bunu Goremicek Kadar Korsun Demektir Haksız Yere Millete Saldırıyorsun Sen Kendini Ne Sanıyorsun Moruk Hayırdır? Oturdugun Yerden Sumu Cıktı Hala Satascak Adam Arıyorsun Milletin Damarına Basıyorsun ? Madem Cok Biliyon Cevabını Yazsana Mr.BeyinKarsıtı. Senin Kadar Gereksiz Biride Olamaz Suan Bu Forumda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme