Şimdi Ara

Windows 7 Formatta Takılma Sorunu (Resim Yüklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, ben bilgisayarıma windows 7 ultimate kurmak istiyorum. Kurulum yaparken kurulum başlama ekranında(mavi ekran) tıkanıp kalıyor. Ekranda sadece mause görünüyor.
    Bunları denedim ancak çözüm olmadı:

- SATA Kablosunu başka yuvaya taktım (OLMADI).
    - USB'den başka format indirip atmaya çalştım(OLMADI).
    - Yeni bir win7 format Cd'si kopalattım (OLMADI).
    - 1 - 2 Saat bekledim belki kurulum başlar diye (OLMADI).

Sorun şu şekilde:
     Windows 7 Formatta Takılma Sorunu (Resim Yüklendi)

Yaklaşık 1 Haftadır bu sorun başımda. Delirmek üzereyim.
    Nolar:
    İşletim sistemim Windows 8, Eskinden Windows 7'idi. İlk defa win7 atmıyorum 1 ay kadar öncesine kadar rahatcana oluyordu ancak artık olmuyor.
    HDD Sağlam. Yeni almıştım zaten. 400GB Boyutu

Lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MainBilisim -- 2 Şubat 2015; 16:44:07 >

• +++ Güncel
  • Başka bir format yöntemi ya da CD/DVD ile formatı dene
  • Yazıdada belirttiğim gibi denedim hocam. Hatta USB Tool ile USB'den de attım ama yine aynı şekilde.
  • ekran kartin varsa cikar..usb veya pci da takili bir bilesen varsa cikar..o sekilde bir dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hocam deniyorum ümitlendim bakalım inş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

ekran kartin varsa cikar..usb veya pci da takili bir bilesen varsa cikar..o sekilde bir dene.

Dediğinizi yaptım ekran kartını çıkarttıpda denedim olmadı. Zaten ekran kartından başka bir bileşenimde yok. Ses falan hepsi onboard
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 geri yükleme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MainBilisim M kullanıcısına yanıt
    live cd ile makine acikiyormu?..windows bence bir bilesen sebebi ile baslayamiyor..bendede olmustu..usb de bluetooth takiliydi..cikardim denedim yuklenmisti.sen bir live cd bul bakalim acilacakmi?

• ay_tech kullanıcısına yanıt
    Hocam USB ile format atıyorum. Takılı tek bileşen ekran kartı var. LiveCD olayı nedir bunu pek bilmiyorum da
  • MainBilisim M kullanıcısına yanıt
    cd den boot olabilen isletim sistemi..internette vardir..indirip cd ye yazman lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MainBilisim

Hocam USB ile format atıyorum. Takılı tek bileşen ekran kartı var. LiveCD olayı nedir bunu pek bilmiyorum da

Bana ulaş pm ile müsait bi zamanda bi isim verim onu indir livecd den kastettiğin o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rica etsem link atabilirmisiniz vede nasıl kullanılır. Haa bir de yanımda şu anda boş cd yok usb ye yazabilirmiyiz?
  • Win7 Live CD indiridm. USB'ye kopalattım şimdi ne yapmalıyım hocam?
  • ++++
  • hocam ben daha önce karşılaştım flashlarken microsoftun programını kullanın windows7 usb tool adı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

kaç gb ram var ultimate'in hangi versiyonunu yüklüyorsun

4 GB Ram var. Ultimate 64 2015 Güncellemeli versiyonunu atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

hocam ben daha önce karşılaştım flashlarken microsoftun programını kullanın windows7 usb tool adı..

Bende usb tool ile attım zaten. Ne cd'den ne de usb den olmuyor. Her ikiside elimde mevcut. Şu anda elimde 2 Win 7 Cd si. 1 Win 8 . 1 De Win 7 USB'de var. Şöyle düşünüyorum Win8 kurulum oluyor. Ancak ben Win7 kullanmak istiyorum. Ama eğer Win8 ile formata başlayım C'yi biçimlendirip daha sonra yeniden başlatım USB'yi ayarlayım win7'den kuruluma devam edebilirmiyim. Bir arkadaş önerdim de yapmaya korkuyorum ya daha sonra tekrardan açamazsam pc yi diye
  • hocam riske girmeyin derim ilk windows 8 kurun açılsın windows 7 kurun windows8'den windows7'ye downgrade yapılabiliyo.
    Kendim downgrade yapmıştım daha önce
  • Hocam downgrade YAPMAK İÇİN bios ayarlarını yapamıyorum. Orjinal kopya win7 buldum onu deniyeceğim yarın umarım bu sefer olur
  • biosa gir. uefi ayarları var onu csm veya legacy mode yap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.