Şimdi Ara

windows 7 hiç bir dosya açılmıyor bi bakın nolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler acil yardım edin bilgisayarı açtım açar açmaz windows şu dosyayı açamıyor diye ekran varya ondan birsürü geldi bunlar system32 gibi bilgisiyarın açıldğındaki programlar yani hiçbir program açılmıyor bilgisayarım açılmıyor verdiği hata
    C:\ProgramData\Microsoft\Windows\StartMenu\Programs\AdministrativeTools\ComputerManagement.lnk
    belirtilmemiş hata
    yazıyor ne yapacağımı bilmiyorum denetim masasıda açılmıyor sistem geri yüklemede yapamadım ayrıca F8 yapıpda sistem onarımdan da sistem geri yükleme dedim ama oda hata verdi ingilizceydi ne yazdığını anlamadım formattan başka çare yokmu yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bada1967 -- 18 Haziran 2015; 17:34:02 >

• ss alabilsem alacamda alamıyorum sadece chroma girebilidim oda doğru programı webde bul dedimde açıldı yoksa oda açlmıyor
  • up
  • beyler hiç mi bilgisayarcı yok bi yardım edin nolur :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bada1967 -- 18 Haziran 2015; 18:04:49 >
  • sistemde ya bazı dosyalar hasar görmüş ya da virüs girmiştir. dosyalar hasarlıysa format atman gerekecek. Eğer sorun virüsten kaynaklıysa kaspersky rescue disk veya başka bir cd'ye yazılan antivürsü cd'ye yazıp, bilgisayarı onunla başlatıp sistemi taratabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.