Şimdi Ara

Windows 7 Hiçbir Aygıt Sürücüsü Bulunamadı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar windows 7 'hicbir aygıt sürücüsü bulunamadı sorunu ile karşı karşıyayım

Laptobumun Özellikler: Dell N4050 4GB Ram 1GB E.Kartı İntel i3 İşlemci

Windows 7 Ultimate Yüklemek İçin Flaş Belleğe Windows 7 Yi Yazdırdım Her şey tamam olacak tam yükleyeceğim sırada sürücüler gelmiyor yerine hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı diyor sata driver falan indirip uğraştım ama yinede olmadı bilmiyorum belkide yanlış sata driver falan indirdim ama ne yaptıysam bu sorunu halledemedim forumda falanda araştırdım bu tür çok konu var ama hiçbiri yardımcı olmaya yetmedi bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardım etsin yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim herkese iyi forumlar :)

• usbi boot ettin mi iso dosyası olarak bot edilmesi lazım neler yaptınız ? bios ayarlarını usb olarak ayarladınız mı ? cok soru sordum :))
  • usb boot ettim iso dosyası olarak bios ayarından usb yi en başa 2.ciye harddisk 3.cüye dvd olarak ayarladım önemli değil çok soru sormanız sonucunda yardımcı olmaya calısıyosunuz :)
  • Windows u direk usb ye yazdırarak olmuyor.Usb den boot etmesi için bazı programlar var onları kullanarak usb ye atmalısın windows'u.Ayrıca anakart destekliyormuki usb den boot etmeyi?
  • Ben olayı tamamen yanlış anladım galiba format atacağın hdd mi gözükmüyor?
  • aynen arkdasın da dedikleri dogru bir de bildigim kadarıyla usb en az 4gb olması lazım diye biliyorum... hangi programla boot ettin
  • daha önce bu konu işlenmiş bi bak işe yarayacak mı :)http://forum.donanimhaber.com/m_39119412/tm.htm
  • Ultra iso programıyla 16GB lik Flaş Belleğime Boot Ettim Pc yi Başlatırken Dosyaları Yüklüyor Gibi bişe yazıyor ingilizce daha sonra türkçe q klavye falan seçiyorum daha sonra şimdi yükle seçeneği var ona basıyorum hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı yazıyor sata driver falan indirdim işte yüklemeye çalıştım yine olmadı windos açılsa bişeler yapıcamda hiç açılmıyor tam başlıyacak mavi ekran gibi bişe gelip hemen kapanıyor hiçbişeyi yoktu hiçbişeyde yüklemedim daha dün flaş belleği takıp virüus tarattırıp kapatmıştım başka bişe yapmamıştım bugün böyle oldu anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnrl

merhaba arkadaşlar windows 7 'hicbir aygıt sürücüsü bulunamadı sorunu ile karşı karşıyayım

Laptobumun Özellikler: Dell N4050 4GB Ram 1GB E.Kartı İntel i3 İşlemci

Windows 7 Ultimate Yüklemek İçin Flaş Belleğe Windows 7 Yi Yazdırdım Her şey tamam olacak tam yükleyeceğim sırada sürücüler gelmiyor yerine hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı diyor sata driver falan indirip uğraştım ama yinede olmadı bilmiyorum belkide yanlış sata driver falan indirdim ama ne yaptıysam bu sorunu halledemedim forumda falanda araştırdım bu tür çok konu var ama hiçbiri yardımcı olmaya yetmedi bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardım etsin yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim herkese iyi forumlar :)

sata-ahci sürücülerini Windows 7 ye entegre edebilir ve ya biostan sata mode: ahci seçeneğini diğer seçenekle değiştirip kurmayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ultra iso programıyla 16GB lik Flaş Belleğime Boot Ettim Pc yi Başlatırken Dosyaları Yüklüyor Gibi bişe yazıyor ingilizce daha sonra türkçe q klavye falan seçiyorum daha sonra şimdi yükle seçeneği var ona basıyorum hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı yazıyor sata driver falan indirdim işte yüklemeye çalıştım yine olmadı windos açılsa bişeler yapıcamda hiç açılmıyor tam başlıyacak mavi ekran gibi bişe gelip hemen kapanıyor hiçbişeyi yoktu hiçbişeyde yüklemedim daha dün flaş belleği takıp virüus tarattırıp kapatmıştım başka bişe yapmamıştım bugün böyle oldu anlam veremedim.

biosta sata mode ahci olarak ayarlıysa diğer seçeneği seçin o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunum çözülmüştür yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnrl -- 17 Mart 2013; 20:17:29 >
  • quote:

sorunum çözülmüştür yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim :)

aynı sorun bende de var konuyu hortlatmak gibi olcak ama nasıl bir çözüm buldunuz
  • yumi diye bi program var onu kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

yumi diye bi program var onu kullanabilirsiniz.

win 8.1 enterprise kurdum bi türlü win 7 ultimate kuramadım denemediğim setup kalmadı rufus kullanıyorum dediğin programıda denicem
  • Kullandığınız flash bellek usb 3.0 ise 2.0 portundan deneyerek yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Kullandığınız flash bellek usb 3.0 ise 2.0 portundan deneyerek yapın.

flash 2.0, 3.0dan da denedim 2.0dan da win 8.1le devam edicem bu gidişle uyumsuz program sorunuyla karşılaşmam umarım uzun zaman oldu çıkalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.