Şimdi Ara

Windows 7 Hizmetler Konfigürasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
6
Favori
16.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu en uygun buraya açmayı uygun gördüm.Gerçekten çok faydalı bir konu çünki win7 kullanıcıları olarak bir sürü kullanmadığımız hatta ne işe yaradığını bile bilmediğimiz servisler var.Nette dolanırken bu resme rastgeldim ve bir win7 ultimate kullanıcısı olarak sizinle paylaşmak istedim.Çünki birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır..Bu sayfadaki tüm resimlerin boyutu 500kb civarı.Resmi excel dosyası haline getirdim.İsteyen excel dosyasını da indirebilir..Dosyayı indirdikten sonra virüs taramasından geçiriniz..Kendim GÜVENLİ kısmındaki ayarları kullanıyorum ve sorun yok..

TIKLA İNDİR

Windows 7 Servisler Konfigürasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 17 Haziran 2014; 20:25:10 >

• paylaşım için saol hocam deniyorum sonuçları yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

paylaşım için saol hocam deniyorum sonuçları yazarım

Rica ederim.Ben güvenli yazan kısmı kullanıyorum yeniden başlattım herhangi bir sorun yok.Hatta demin Windows Defender da kapattım 60-70 mb ram kullanımı azaldı
  • Kullanan olupta sorunla karşılaşan olursa yardımcı olabilirim..
  • Arkadaşlar konumuz günceldir.Teknik yardımdan buraya taşındı.Umarım işinize yarar
  • bende ram kullanımı değişmedi ama açılış hızı ve tepki hızı biraz arttı işletim sistemi biraz daha rahatladı
  • Evet ram çok değişmez zaten ama gerçekten hızı farkettiriyo.
  •  Windows 7 Hizmetler Konfigürasyonu

Windows 7'de kapadığım servisler bunlar. Çok daha iyi oldu kapadıktan sonra.
  • Hangi seçeneği uygulamak daha doğru sizce ??
  • eğer windows servislerine hakimseniz yani herhangi bir programın çalışmaması durumunda hangi servisten olduğunu anlayabilecekseniz optimize olanı ama bilmiyorsanız güvenli olanı kullanmanız daha iyi olur
  • Ben de deneyeyim güvenli olanı.

Bu konu altlarda kalmış bir güncelleyelim
  • güzel paylaşım olsa gerek.Mesajım olsun.akşam eve geçince bakarım.
  • bende burdaki güvenli olanı kullanıyorum. arada bildiğim ve kullanmak istemediğim birkaç servis daha vardı onları kapatıyorum.

Hatta bir ara sarı olanları tamamiyle denemiştim. internet bağlantısını bir türlü geri getirememiştim. sonra tekrar normal ayarlara getirdim mecburen. Sarı olanlarda problem çıkma ihtimali var yani :)
  • "Güvenli" ayarları yaptım. Henüz bir performans artışı farketmedim. Bakalım kullandıkça ortaya çıkar değişiklikler diye tahmin ediyorum.
  • Konumuz güncel.
  • Tek tek düzenliyormusunuz bunları, uzun iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Tek tek düzenliyormusunuz bunları, uzun iş.

Evet hocam ama sonuçta bi kere yapıyosun.Yorulsanda değiyo.Bende bayağı farketti performans açısından.
  • İYİ GÜZELDE BASIMA İŞ CİKARTİYOSUNUZ BUNLARİ PAYLAŞARAK,GELDE ŞİMDİ UGRASMA :) TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIM İCİN.
  • bir ara bende deneyeyim bakalım fark olacak mı
  • Güzel paylaşım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.