Şimdi Ara

windows 7 home premium MU win 10 mu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba,

AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD Graphics, 1,6 GB ram, CPU hızı: 1,7 GHz özelliklerinde dizüstü pc var Windows XP Professional kullanıyorum windows 7 home premium 32 bit e geçmek istiyorum. Win 10 nun daha hızlı olduğunu duydum win 10 na mı geçeyim..

cvplar için simdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus_99 -- 24 Mart 2016; 8:59:31 >

• windows 7 ye geç daha sorunsuz ve zaten sistemin biraz eski olduğu için win 7 den daha iyi performans alırsın bence, aynı zaman da ekran kartın dx12 yi desteklemiyor sanırım bu durumda win10 a geçmenin bir anlaamı olmaz senin için 7 den daha randıman alırsın.
  • 32 bit isletim sistemine gecme oncelikle, 6 gb ram varmis 4 ten fazlasi bosa gider.

Oyun oynayacaksan win7 hala daha stabil. Diger turlu gundelik kullanim icin win10'un acilmasi-kapanmasi vs daha hizli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her turlu windows 10 derim. Oyunlarda daha fazla fps aliyorum. 1511 i yukle guncellemeleri kapat. Cok memnun kalacagima eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic dusunmeden win10 yukle . Win 7 Ultimate 64bit kullanicisiydim , win10 pro ya gectim . Yag gibi akiyor sistem . Cok memnunum .
  • oyun olarak değilde internet, autocad(2d), birkaç ofis programı için kulanıyorum laptop u win 10 denesem sıkıntı çıkmaz heralde..

cevaplar için teşekkürler herkese
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    win 10 da sistem gereksimi olarak;
    1 Gigahertz (GHz) ya da daha yüksek hıza sahip bir işlemci
    32 Bit sistemler için 1 GB, 64 Bit sistemler için 2 GB ve üzeri RAM
    16 GB boş sabit disk (hard disk) alanı
    DirectX 9 destekli ekran kartı
    olarak yazıyor sıkıntı olmaz heralde pc icin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus_99 A kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz günlük kullanımda tabikide, kimisi win7 iyi diyor kimisi win10 daha iyi diyor. ama şahsen win10 kullanıcısı olarak oyun için win10dan hiç memnun değilim windows defenderi aşırı yetkilendirmişler sana sormadan oyun dll lerini siliyor yada virüs olmayan dosyayı virüs diye sana sormadan silyor sanki pc windows defenderin . + olarak win 7 deki özgürlük yok win10da illaki bunun için geliştirmeler yapacaktır microsoft ama şu haliyle benim hiç hoşuma gitmiyor sırf d12 li yeni çıkan oyunları oynamak için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 24 Mart 2016; 16:23:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.