Şimdi Ara

Wİndows 7 için acer empowering technology programları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
32.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

Orijinalden alıntı: sahinakpul

Arkadaşlar Acer 6930G üzerinde Win 7 Ultimate x64 kullanıyorum.framework ü yükledim normalde çalışmıyordu fakat masaüstündeki kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluğu Windows vistaya aldığımda sorunsuz şekilde kullabiliyorum.Tabiki launch manager yüklü olması lazım sağ üstteki e tuşunu kullanabilmek için

selam...hangi launch manageri kullanıyorsun...bir yere upload edebilir misin? bende deneyeyim bende de win 7 ultimate x64 var

Sayfanın En Üstündeki Dosyayı İndirebilirsin....

http:/****.com/files/300437943/Empowering_Technology_Framework.rar
    ----------------------------------
    Boşluğa r.a.p.i.d.s.h.a.r.e
    yazmayı unutma...

• Recovery ile oluşturduğumuz driver cd sindeki launch manager ile kullanıyorum
  • Arkadaşlar benim bi sorum olucak win 7 yüklerken içinde bulunan eisa yapılandırmasını(10 gb lık kısım) sildim hdd ye hızlı format atıp win 7 yi öyle yükledim bunu geri getirmenin bi yöntemi varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrergl

quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

Orijinalden alıntı: sahinakpul

Arkadaşlar Acer 6930G üzerinde Win 7 Ultimate x64 kullanıyorum.framework ü yükledim normalde çalışmıyordu fakat masaüstündeki kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluğu Windows vistaya aldığımda sorunsuz şekilde kullabiliyorum.Tabiki launch manager yüklü olması lazım sağ üstteki e tuşunu kullanabilmek için

selam...hangi launch manageri kullanıyorsun...bir yere upload edebilir misin? bende deneyeyim bende de win 7 ultimate x64 var

Sayfanın En Üstündeki Dosyayı İndirebilirsin....

----------------------------------
    Boşluğa r.a.p.i.d.s.h.a.r.e
    yazmayı unutma...

Zengin ettiniz rapidi lütfen başka bir yere yüklermisin? Slot dolu olduğundan premium girmeliymiş(mişim)
    Örnek
    http://www.filedropper.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 5 Kasım 2009; 22:38:32 >

• launch managerle 6935 deki dokunmatik panel duzgun calısıyormu acaba
    bir de parmak izi okuyucu programi varmi 7 icin
  • quote:

Buradan İndirebilirsin Bende Win7 Pro Kullanıyorum Program Sorunsuz Çalışıyor...
    nokta nokta yerine r.a.p.i.d.s.h.a.r.e. yazmayı unutma...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Bekliyoruz.......

http:/****.com/files/300672858/Acer_Empoverae_ng_Programlarae_.rar
    İndirip Standart Kurulum Neyse Kurun..
    Otomatik Olarak Emprovering Programının İçine Eklenecektir....
    noktaların yrine R.A.P.İ.D.S.H.A.R.E.yazmayı unutmayın
    Kolay Gelsin...

saolun..

• çalışmıyor windows 7 64 bit de
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

çalışmıyor windows 7 64 bit de

+1
  • bende de t6600 lü model var hocam cihazın üstünde vista 32 bit cvarken ses baya baslı geliyordu şarkılarda.windows 7 de cılızlaştı iyice ses hiç hoşuma hitmiyor şimdi driver ınıda sürücüden mi kaynaklanıyor acaba.yuardımcı olursanız sevinirim.hard disk bölme sorunu yaşayan arkadaşlar paragon partition kullanın...
  • arkadaşlar bendede 7730g var onada win7 yüklemeyi düşünüyorum bu driverlar uyarmı onada??
  • win7 için sitesinde Vista için olanları yükledim çalıştı sorunsuz olarak. En kötü ihtimal Vista uyumluluk modunda çalıştırın.
    Acer'ın FTP sitesi var ordan indirebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar. 5720G sahibiyim 2 senedir kullanıyorum çokta memnunum windows 7 kurdum 32bit.
    fakat

FARMİNG SİMULATÖR
    FİFA 2008
    HARD TRUCK HAULİN

gibi oyunlarda shader model 2.0 requiested hatasını alıyorum. biliyorum shader model 2.0 destekleyen bi ekran kartı lazım
    ama internette yaptığım geniş kapsamlı araştırmadan ATI mobility radeon hd2300 grafik kartımın shader model 3.0 desteklediğini
    öğrendim. windows7 varken driverınıda güncelledim ama yine olmadı gıcık oldum en sonunda kaldırdım vista ultimate kurdum.

şimdi tekrar windows 7 kurup bi kaç aklımdan geçen işlem var bunları yapıcam.
    sorum şudur.bu hatayı alıp daha sonra bi kaç işlem yapıp hatayı giderebilen arkadaşım varmı saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofokles2000

win7 için sitesinde Vista için olanları yükledim çalıştı sorunsuz olarak. En kötü ihtimal Vista uyumluluk modunda çalıştırın.

link verirmisin rica etsem..ultimate kurdum gerçi ama vereceğin linki bi inceliycem ben bulamamıştımçünkü o driverları
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: sofokles2000

win7 için sitesinde Vista için olanları yükledim çalıştı sorunsuz olarak. En kötü ihtimal Vista uyumluluk modunda çalıştırın.

link verirmisin rica etsem..ultimate kurdum gerçi ama vereceğin linki bi inceliycem ben bulamamıştımçünkü o driverları

Kullandığınız modelin vista driver'ları var mı bakmanız lazım. Vista için emproving prgramları da var. Ama NTI yok mesela onun yalnızca patch'i var.
    (Cd yazma olayını freeware 2 prg ile çözebilirsiniz: Nero lite ve imgburn)

Kurcalamanız lazım ftp siteyi:
    http://support.acer-euro.com/drivers/ftp/ftp.html

alternatif:
    http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html

Bazı driver'ları (direk win7 uyumlu driverlar üreticilerin sitelerinde çıkmaya başladı, böylece vista diye yutturmanıza gerek kalmıyor) üreticilerin kendi sitelerinden çektim. Mesela realtek win7 driver'ını realtek'in sitesinden çektim.
    win7'de ses driver'ı yüklenmiş gibi görünüyordu ama ses çıkmıyordu.

Kart okuyucu için setup ile kurmadım. Sürücüyü güncelle dedim adres olarak ilgili klasörü gösterdim.

Driver anlamında ses ve kart okuyucu hariç hepsini win7 kendi tanıdı.

emproving programlarını kurdum ama işe yaramadıklarını görünce bir sonraki formata hiçbirini kurmadım. Temiz kurulum için Acer'ın hiçbir programını yüklemedim yalnızca yukarıda bahsettiğim 2 driver ile win7'ye yardımcı oldum.

Ekleme: Benim cihazda 4 tane kısa yol tuşu var ama win7 onları tanımadı. Ama kullanmadığım için Launch Manager driver+programını kurmadım. webcam olmadığı için de onunla işim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 20 Kasım 2009; 21:06:41 >

• kardeş acerın sitesini zaten biliyorum orayı tabiki kurcaladım..sen başka bi yerden buldun sanmıştım o yüzden link sordum benim kullandığım modelin driver ları arasında win7 için empoweringler yok diğer tüm işletim sistemleri için var ama win7 için yok..tahminm yakın zamanda yayınlarlar..ya zaten acer kendi sayfasında yayınlamadıkça başka nerden olacakki empoweringler tek bi kaynağımız war zaten oda acerin kendi sitesi bekliycez mecburen..yinede teşekkür ederim
  • Vista için olanlar da mı yok? Ben Vista olanları kurdum win7'de sorunsuz çalıştı.
  • vista için olanlar varda anlamadım tam vista için olan empowering yazılımlarımı çalıştı win7de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

vista için olanlar varda anlamadım tam vista için olan empowering yazılımlarımı çalıştı win7de?

Evet. Vista için olan empowering yazılımları win7'de çalıştı Aspire 5600 modelinde.
    Sağ tık yönetici olarak çalıştır dedim. Uyumluluk moduna dokunmadım. Sorun olsaydı Vista uyumluluk modunda çalıştır diyecektim ama gerek kalmadı.
  • hmm bak bunu söylediğin iyi oldu muhtemelen benimkendede çalışır o zaman..elimde win7 cd si war ama daha ultimate i yeni kurdum bide hiç fena değil beğendimde biraz zaman geçsin win7 yi deiniycem tabiki ama şimdilik hiiiçç uğraşamam dün sabaha kadar anca adam ettim bilgisayarı biraz keyfini süreyim
    amma meşhur oldu ya bu win7 vista ilk çıktığında millet lanetler yağdırıodu kimse beğenmemişti vs vs..win7 hakkında daha rastlamadım öyle bi yoruma çok ilginç:D
  • Vista sp2 eğer bilgisayarın çok ağır değilse iyi bir işletim sistemiydi. 2 yıl vista kullandım. Win7'nin yüzde 80'i vista. Tek farkı daha hızlandırılmış versiyonu.
    Ama ben Vİsta'yı önceki bilgisayarımda kullanıyordum (p9600 cpu olduğu için) hiç yavaşlığını hissetmedim. Win7'nin bazı özelliklerini hiç beğenmedim onları da ayrıca konuşuruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.