Şimdi Ara

Wİndows 7 için acer empowering technology programları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
32.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sofokles2000

Açtığınız konuya birşeyler yazdım.
    Yalnız neden empowering yazılımlarını istiyorsunuz anlamadım. Bunların hepsi isteğe bağlı programcıklar.
    Cihaza artı özellikler kazandırmıyorlarki. Hiçbirini kullanma ihtiyacı duymadım ne xp'de ne win7'de... Tam tersi cihazı kastırıyorlar.
    Sizin özellikle kullandığınız bir tanesi var mı?

Acer Empowering Technology
    Acer eDataSecurity Management
    Acer eLock Management
    Acer eNet Management
    Acer ePerformance Management
    Acer ePower Management
    Acer ePresentation Management
    Acer eSettings Management
    Acer GridVista
    Acer Arcade
    Acer eRecovery*

*: Acer Aspire 5600 için Acer eRecovery yazılımını hiçbir yerde bulamadım ayrı olarak. Belki bulan vardır. win7'ye geçmeden önce cd'lere recovery yapmak lazım mutlaka Acer e-recovery'i kullanarak. Önceki işletim sistemine dönmek istediğinizde gerekecektir bu cdler. win7'yi kurarken bilerek veya bilmeyerek HDD'deki gizli recovery partition'ı silebilirsiniz çünkü. Acer e-recovery programı da ancak recovery cd'leri ile recovery yaptığınızda geri geliyor.

laptobun uzerinde tuslar calismiyor hangilerini indirmem lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Mayıs 2010; 23:22:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

http://****.com/files/300437943/Empowering_Technology_Framework.rar
    Buradan İndirebilirsin Bende Win7 Pro Kullanıyorum Program Sorunsuz Çalışıyor...
    nokta nokta yerine r.a.p.i.d.s.h.a.r.e. yazmayı unutma...

Bende windows 7 32bit pro kullanıyorum ama sisteminizle uyumlu degil diyor. Model: travelmate 5742g

• win7 yüklü 6935g için şu dokunmatik ekranlı kısmı çalıştırmak için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. verilen Empowering Technology programını yükledim ama win7 ile uyumlu değil maalesef.
  • arkadaşlar bende de acer aspire 5740g var ama Recover management yok win7 profesyonel 32 bit link varsa paylaşırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_nail -- 10 Şubat 2013; 16:17:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.