Kendme yeni bir Casper Nirvana Windows 7 laptop aldım .
UK ve German Truck Simulator yükledim ama ne yazıkki bu oyunlarda aşırı bir kasma meydana geldi.Önceden Vista ve XP kullandım.Windows 7de biraz yeniyim ve tavsiye edebileceğiniz yarış oyunları nelerdir ?
hocam pc sisteminizin özelliklerini yazarsanız ona göre sıralayalım oyunları
Vallahi hiç bilmiyorum biraz acemiyim =)
Nereden öğrenebilirim acaba özellikleri ?
need for speed tum serisi
hocam ben de win 7 kullanıyom masaüstünde bilgisayar ım var onun üstüne gel sağ tıkla en altta özellikler yazana sol tıkla pc nin sistemini sana gösterir
Sistem özelliklerim şöyle ;
İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic 32 bit İşlemci:Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @2.30GHz Bellek:2048 Ram Disk Belleği Dosyası:2200 mb kullanılabilir. DirectX11
fıfa ,pes,nfs serileri senin pc bunları kaldırır. NOT=nfs nin 2009 itibarı oyunlarını senin pc kaldırmayabilir
NFS serilerinden 2009 öncesi 1-2 adet oyun indireyim bakalım.Birde 18 Whells Haulin gibi tır oyunlarını kaldırırmı kaldırmassa hangi tır oyunlarını kaldırır ? UK ve German Truck Simulator yükledim bugün aşırı derece kastı sebebi ne olabilir ?
Nfs underground 2 yi kasmadan oynarsın pek bişeyde bekleme o sistemden
NFS Undergrounddan baska bir yarış ne olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Da Big Bo$$
NFS Undergrounddan baska bir yarış ne olabilir ?
nfs most wanted + olarak çok eskidir fakat patch ve cracklerini yapmayı becerebilirsen nfs high stakes ;)
NFS UNDERGROUND 2'yi acmadı...=S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme