Şimdi Ara

windows 7 içinde kurulu olan xp yi başlatma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende windows 7 ultimate ve windows XP Professional kurulu..ben windows 7 yi daha çok kullanıyorum...ama arada sırada çıkan sorunları windows xp de çözüyorum..windows xp ye kablosuz ağ ayarı için ugrasmak istemedm o yuzden xp de internet yok.. win7 de girip çözüme bakıp sonra xp ye girip uyguluyordum..ama bu aralar windows xp de bir sorun cıktı.. xp açılış ekranından (o siyah,uzerinde ms win xp yazan altında yukleniyor cubugu olan ekran) beni baslangıc boot ekranına atıyor (o bilgisayarın ilk acılıs anında gozuken ekran) ben sunu yapmak istiyorum..fazla uzattım ama açıklayıcı olsun diye yaptım ozr dlerim.. win 7 içinde iken win xp yi pencerede çalıştırmayı.. virtual pc gibi yani..ama ben ms virtual pc programındaki gibi .vhd dosyasından veya baska bi dosyadan değil de zaten C:\ dizinine kurulu olan xp yi kullanarak yapmak istiyorum bunu yapabileceğim bir program vb. var mı? simdiden teşekkürler. bi de sunu soyleyeyim. F8 tusu ile farklı acilis sekillerini gorebiliyoruz ya..boot listesinde windows 7 de gorebiliyorm xp de o listeyi goremiyorm..neden acaba.. simdiden cok tesekkur ederim ..yardımlarınızı bekliorm.cok uzattm neyse...

• Windows XP'nizin boot'u bozulmuş.NTOSKRNL ya da NTDEDECT.COM dosyanızı başka xp yüklü pc den değiştirip xp'nizi açmayı deneyin. (Eski dosyanın da yedeğini alın)
    Yine olmazsa Windows XP Cd'niz ile onar seçeneğini seçmelisiniz.

Windows XP'nizi Windows 7'nin boot loader listesinde görmek için "VistaBootPRO" programını kullanabilirsiniz.
  • saol..peki 7 içinde xp kullanmak.. vistabootpro ile mi..?
  • Vmware programında diske kurulabiliyor, çok inceleme fırsatım olmadı da denemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremmert

saol..peki 7 içinde xp kullanmak.. vistabootpro ile mi..?

xpm çek direk microsoft.com dan onunla kullan, kurması falan da daha kolay zaten fazla kastırmıyor işin gücün varken bırakıyorsun kendi kendine takılıyor setup tabii kullandığın windows sürümü korsan değilse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.