Şimdi Ara

Windows 7 İSO dosyası ve CD yakma işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows 7 yüklü olan laptopum arıza yaptı ve sanırım işletim sistemi bozuldu her açılırken daha windows yükleniyor yazısı gelmeden BOOT is MISSING hatası veriyor. Cihazda orjinal win 7 yüklü ve microsoft un sitesinden indirmeye çalıştığımda bana key soruyor; girdiğim key halihazırda kendi laptopumda yüklü olduğu için kabul etmiyor.

Sağlam bir win 7 iso dosyasına ihtiyacım nasıl elde ederim? CD ye yazarken hangi programı kullanmamı tavsiye edersiniz ve cd ye yazma hızını düşük tutarsak daha sağlıklı olduğunu duydum doğru mudur?

• Normal herhangi bir warez sitesinden kendinde yüklü olan versiyonu indirirsin yükledikten sonra da bulunduğu keyi girersin. Imgburn programı ile yazdırma işlemini yapabilirsin. Arayüzü gayet basit ve sadedir.
  • Evet yazma hızını düşük tutmalısın.
  • windows 10 kurmak daha iyi olur
  • Ashampoo burning studio ile yazdırabilirsin sağlam programdır. Iso dosyasını Microsoft sitesinden indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 31 Temmuz 2018; 21:39:42 >
  • windows kendi kendine yazıyor ne gerek var böyle içinde ne olduğu belli olmayan yazılım aramaya anlamadım tam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.