Şimdi Ara

Windows 7 kendini uyku moduna alıyor (kapalı olmasına ragmen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gercekten uzun suredir ugrastigim bi konu. Windows 7 kullanıyorum 64 bit .HEr ne kdar GucSeceneklerinden uyku moduna getirmeyi " hicbir zaman" yapmama ragmen bilgisayar 2 saat sora kendini uyku moduna almis oluo. Ve tabi internetim kesilmis butun yuklemeleriim iptal olmus oluyor. Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz.

Bu arada forumda sayfasi oldugundan soluorm belki onlarda karsılasmistir. Samsung R580 kullaniorm.

yardimlarinizi bekliyorum. tesekkurler simdiden.

• Biraz basit bir çözüm önerisi olacak ama gözden kaçmış olabilir. Prize takılıyken ve pildeyken kısımlarını ihtiyacınıza göre ayrı ayrı ayarladınız değil mi?
  • laptop surekli prizde oldugundan sadece prizde ayarini hicbir zaman yaptım. pil dede mi yapmam gereklidir?
  • hic boyle bir sorunla karsılasan biri daha yok mu?
  • bütùn seçenekleri hiçbir zaman yap. Daha olmadı ekran koruyucu etkinleştır ozaman kapanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniach

laptop surekli prizde oldugundan sadece prizde ayarini hicbir zaman yaptım. pil dede mi yapmam gereklidir?

Eğer prize takılı hiçbir zaman ayarlı ise prize takılı olduktan sonra o geçerlidir. Bir de kullandığınız güç planı ayarı da önemli. Yüksek performans dengeli güç tasarrufu planlarının ayarları hep ayrı ayrıdır. Eğer siz yüksek performansta onu ayarlayıp sonra gece bırakacağınız zaman dengeliye alırsanız o zaman dengeli plandaki ayarlar etkin olacaktır. Onları da kontrol ediniz.
  • tmm tesekkur ederim deniyecegim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Durumu tekrar burdan bildirirsin. Eğer sorun orda değilse başka şeyler düşünürüz artık
  • ne yazıkkı... suan guc seceneklerinden pildeyken ve prizze takılıyken her ikiside hicbirzaman ve diger arkadasın dedigi gibi ekran koruyucusu da koydum. oglen okula gittim. 5 gibi geldigimde yine kapaliydi pc uyku moduna almisti kendini yine xS ve dogal olarak yine internet kesilmisti. lutfen yardım edin deli oldum. x)
  • Güç planı ayarlarını da ayrı ayrı kontrol ettiniz mi? Son mesajınızda belirtmemişsiniz ama. Dediğim gibi eğer yüksek performansta kullanıyorken okula giderken dengeliye alıp gidiyorsanız o plan geçerli olacağından onun ayarları olacaktır.
  • hayır degistirmiyorum. surekli yuksek performansta ve onu ayarladim hicbir zamana . xS ama anlayamiyorum neden hala kapanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.