ben windows xp kullanıyordum arkadaşlar, bu windows xp c: sürücüsündeydi ve daha sonra ben d: sürücüsüne windows 7 kurdum ve ikisini aynı anda kullanmaya başladım. sonra baktım xp kaba saba, eski püskü gelmeye başladı bana hiç kullanmıyorum tabi xpyi, bende dedim bari format atayım c: ye oraya windows 7 yüklerim çünkü d: sürücüsünde müzik arşivim var bayağı fazla. çaktım ben formatı kurdum win7 yi c: ye sonra d: sürücüsünde eski windows 7den kalan windows, program files klasörlerini vs sileyim dedim elle, bir baktım silmiyor makina, diyorki Trustedinstallerdan izin gerekiyor, ne yapmam lazım?
d: sürücüsüne format atamam çünkü 200gb arşivim var ve o arşivi taşıyacak yerim yok
yukarı
Maalesef onlar silinemiyor diye biliyorum. Ben de aynı sorun yaşamıştım. Bir kısmı silinir, ama bir sürü kalanalar da olacak. Nedenini de bilmiyorum. Bir yerden taşınabilir HDD bulup format atman lazım...
Dosya adını değiştir sonra sistemi yeniden başlatarak silmeyi dene . olmuyorsa bilhassa bir linux live CD yardımı ile anasını bile satarsın