windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. benim donanımım iyi olmasına rağmen pc de oyun oynarken çok donma oluyor. ayrıca 4gb ram olmasına rağmen 2.87 ram kullanabiliyorum. ne kadar araştırdıysam kullanılabilir ram miktarını düzeltemedim. forumlarda baktığım kadarıyla bios ayarlarında remap memory seçeneğinden bahsediliyor. fakat biosum güncel olmasına rağmen ben böyle bir başlık yada ayar bulamadım biosta. donanım bilgilerim intel 3.0 işlemci asus p5pl2 anakart NVIDIA GeForce 9600 GT ekran kartı ve psu da 350w. görev yöneticisinde geri kalan ram miktarı için donanıma ayrılmış ram miktarı diye yazıyor. acaba ekran kartı mı kullanıyor diyorum ama kullanıyorsa neden kasıyor diye düşünüyor insan. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden ilgilenen ustalarıma teşekkür ederim.
dostum 9600 GT oyun kartı deyildir ve donma olması cok normaldir tüm ayarları en dusuk bile yapsan 60 fps alamazsın kolay kolay sana tavsiyem yeni bir ekran kart almandır 5750 veya yeni çıkıcak olan GTX450 olabilir saha iyi sonuç verir ha tabiki bu karttlar oyunu ful açmazlar ama yuksek ayarda tum efekelr kapalı fena sonuç vermez ve win 7 kullanma sana sadece yuk getirir ben GTS250 kurdum perfomans kaybı getirdi bugun 5770 bile olsa elinde dx11 yararlanamazsın lost planet 2 5850 GTX460 bile 30 karede kalıyor ama dx 9 baya başarılı bunlar oyun kartıdır
quote:
Orijinalden alıntı: UzmaN345
dostum 9600 GT oyun kartı deyildir ve donma olması cok normaldir tüm ayarları en dusuk bile yapsan 60 fps alamazsın kolay kolay sana tavsiyem yeni bir ekran kart almandır 5750 veya yeni çıkıcak olan GTX450 olabilir saha iyi sonuç verir ha tabiki bu karttlar oyunu ful açmazlar ama yuksek ayarda tum efekelr kapalı fena sonuç vermez ve win 7 kullanma sana sadece yuk getirir ben GTS250 kurdum perfomans kaybı getirdi bugun 5770 bile olsa elinde dx11 yararlanamazsın lost planet 2 5850 GTX460 bile 30 karede kalıyor ama dx 9 baya başarılı bunlar oyun kartıdır
ne alakası var hocamm ya.adam test yapıcak değil ya.9600 gt ile çoğu oyunu çok iyi derecelerde oynar.herkes gt 480 lerle oyun oynamıyor.4670 ile tüm oyunlarda full sona çekıyordm.gayet de iyi oynatıyordu yani.son çıkan kartlara bakarak eskilerini kötülemek akıl karı değil.
anakart 4gb rami görüyor mu ? işletim sistemindemi gözükmüyor sadece.tam olarak anlayamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme