Sanırım sorunumun çözümünün bulunabilmesi için olayları baştan anlatmam gerekli. Elimde Dell İnspiron T5450 laptop var ve yaklaşık 1 ay önce windows vista'dan windows 7'ye sorunsuz bir kurulum yaptım. Tüm driverlar yüklü, herşey sorunsuzdu. Laptopumda güç düğmesinin yanında Dell Media Direct yazılımını açan bir tuş vardı. Yanlışlıkla o tuşa bastım ve Dell Media Direct açılmaya çalıştı. Windows 7 yaptıktan sonra Dell Media Direct programını bilgisayara yüklemeye gerek duymamıştım çünkü kullanmıyordum. Açılışta bir hata verdi ve bende güç düğmesine uzun basarak laptopa restart arttırdım. Pc normal açılmaya başladığında Missing Operating System diye bir hata verdi. Şaşırmıştım, ama o programın vistayı aradığını düşünmdüm ve windows 7'yi baştan kurmaya karar verdim. Windows 7'yi kurup Dell Media Direct programınıda kurarım diye düşünmüştüm. Ancak windows 7'nin yazılım sözleşmesini kabul ettikten sonra gelişmiş yüklemeyi seçtiğimde;
Windows installation encountered an unexpected error. Verify that the installation sources are accessible, and restart the installation. Error code: 0xE0000100"
Diye bir hata alıdım. Ardından windows onarmaya girdim ve işletim sistemimin olmadığını gördüm yine şaşırmıştım nolduna anlam veremedim ve komut sisteminden "format c:" komutunu yazıp laptopu formatladım. "chkdsk c: /r" komutuylada dosyaları taradım ama bir sorun bulamadı. Tekrar Windows 7'yi yüklemeye çalıştığımda yine aynı yerde aynı hatayı verdi. DVD'de bir sorun olmadığını düşündüm ama daha önce sorunsuz bir şekilde Windows'u yüklemiştim. Ne yapıcağımı bilemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme