Şimdi Ara

Windows 7 kurunca ilginç hatalar aldım(mouse klavye aygıt driver tanımaması))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim laptopum var windows 10 UEFİ bir laptop olarak aldım ama ben windows 10 dan sıkıldım ve windows 7 geçmek için UEFİ WİN7 USB kurulum yaptım boot ettim felan kurulum bitince tüm USB portları çalışmaz hale geldi ayrıyetten laptop mousesi bile calısmıyo,klavye calısıyo sadece, ethernet ve wifi bağdaştırıcı yok bilgisayarda bildigimiz hiçbir şekilde dosya atamıyorum indiremiyorum sonra aklıma driver kurulu olmadıgı geldi tekrar win10 döndüm herşey eksiksiz kuruldu daha sonra çgerekli tüm driverleri(usb port, wifi ve ethernet bağdaştrıcı felan ne varsa indirip win7 64 bit için yerel disk D attım ve tekrar win7 kurdum aynı sorunlar devam ettti tabi klavye ile zar zor driverleri yükledim sadece ethernet kartı driveri calıstı kablo ile bagladım interneti ve 2 tane driver programı indirdim driver booster felan gerekli tüm driveri buldu indirdim kurdum sorunsuz kurdum pc bi res attım açtım herşey aynı 1 şey bile değişmemiş ben bu işi nasıl çözerim aceba kurdugum win7 demi sorun var (2010 tarihinde alınmıs win7) ben itinayla win7 kurmak istiyorum şuan win10 döndüm yeni bir win7 uefi iso ile yeni bir format usb si hazırlamalımıyım olurmu sizce yada baska birşey yapabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürücü Windows 7 ile uyumlu olmayabilir. Windows 7 eskidi bence artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 3 Nisan 2017; 20:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.