Şimdi Ara

Windows 7 loader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler acele cevap verilmesi gereken sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayarımda windows 7 professional yüklüydü ama ürün anahtarı istiyodu. Ben de araştırdım mevcut serial keyler olmuyo du windows 7 loader diye bi proğramdan yaptım.Sorun çözüldü ancak bilgisayar yeniden başlayınca boot tarafından seçim istiyor.İşte windows vista felan geliyor birkaç seçenek de dahil.Ben de tedirgin oldum yani 1.windows 7 loaderin zararları neler, güvenlik açısından (girilmiş şifreler vs.) bi sorun olur mu? sorun varsa geri eski haline nasıl getirebilirim bilgisayarı? Konu biraz düzensiz olmuş olabilir şimdiden affedin iyi günler.

• hkastyle H kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olacağını sanmıyorum olursa benimle iletişime geç.
  • Sorun olursa geç kalmış olunabilir güvenlik meselesi de var sonuçta
  • işlteim sistemi gösterme süresini "0" yapın
  • ben o yükleme proğramını açtım install ve uninstall seçeneği vardı uninstall dedim kaldırdı reset attı eski haline geldi bilgisayar ve o setup'u da sildim tamamen kaldırılmıştır değil mi bi sıkıntı çıkmaz?
  • sanmıyorum.ancak yine de ccleaner ile üzerinde geçin derim.
  • ccleaner ile kayıt defteri felan sorunlarını düzelttim windows ve uygulamaların fazlalığını sildim olmuştur inş.Çok tedirginim bu konuda inş bi sıkıntısı olmaz teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crack le uğraşma orijinal varken bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 4 Ağustos 2014; 15:12:34 >
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok ürün aktif olmasa da olur kaldırdım zaten eski hali daha güzel geldi :)
  • windows7 loader ile lisansladığım halde bilgisayarda uyarı çıkıyor ürünüz orjinal değildiye neden arkadaşlar varmı çözümü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.