Arkadaşlar tüm samsung nc10 kullananlar artık tam fonksyonlu windows 7 kullanabilecekler.Aşağıdaki linkte nc10 windows 7 driverları var herkese hayırlı olsun Saygılarımla,
arkadaslar nc10 a yükleyen varmı win 7 nasıl performansı.Takılma falan varmı.Yazarsanız sevinirim.,
Winxp de 720p hd filmler sorunsuz oynarken, win7 yükledikten sonra takılıyorlar artık. Bunun dışında bir eksisini görmedim açıkçası...
Windows 7 RTM kurdum ve performansını beğenmedim, 10 dakika içinde XP yedeğimi geri kurdum ve performans olarak çok daha iyi diyebilirim.
Nc10 a ait diğer iki başlıkta daha fazla bilgi bulabilirsiniz
Win 7 Ultimate RC ve RTM ile yaklaşık 3-4 aydır NC10 kullanan biri olarak hiç bir driver'a gerek yok diyorum.
ya peki bende xp yedeklemesi yok ama harici dvd sürücü ile sistem kurtarma cdsi var, ama gel gor ki windows 7 işletim sistemli nc10a taktıgımda, baslangıcta cd'den onyukleme icin herhangi bir tusa basın diyor, basıyorum ve oylece kalakalıyor. neden olabilr sizce, acele yardım lutfen
windows 7 kurdum 15 gündür kullanıyorum.Ultimate kullandığım sürüm.harika hiç kasmadan kullanılabiliyor ve windows 7 şu ana kadar kullanıdğım en kararlı windows sürümü diyebilirim.kullanılabilirlik açısından da çok güzel.kopyalama sorunu vardı vistada kullananlar bilirler.kurduktan 1 hafta sonra lanet edip xpye geri dönmüştüm.eski laptopumda.iiydi konfigürasyonu onu bile kasmıştı.windows 7 nc10da harika.hiç driver kurulumu gerektirmedi. bu arada aklınızda bulunsun nc10da pardus ta sorunsuz çalışıyor.ama 2008 canis auresu sürümü.2009 vista gibi kasıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme