Şimdi Ara

WINDOWS 7 NC10 da kullanılabilecek !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arkadaslar nc10 a yükleyen varmı win 7 nasıl performansı.Takılma falan varmı.Yazarsanız sevinirim.,
  • Winxp de 720p hd filmler sorunsuz oynarken, win7 yükledikten sonra takılıyorlar artık. Bunun dışında bir eksisini görmedim açıkçası...
  • Windows 7 RTM kurdum ve performansını beğenmedim, 10 dakika içinde XP yedeğimi geri kurdum ve performans olarak çok daha iyi diyebilirim.
  • Nc10 a ait diğer iki başlıkta daha fazla bilgi bulabilirsiniz
  • Win 7 Ultimate RC ve RTM ile yaklaşık 3-4 aydır NC10 kullanan biri olarak hiç bir driver'a gerek yok diyorum.
  • ya peki bende xp yedeklemesi yok ama harici dvd sürücü ile sistem kurtarma cdsi var, ama gel gor ki windows 7 işletim sistemli nc10a taktıgımda, baslangıcta cd'den onyukleme icin herhangi bir tusa basın diyor, basıyorum ve oylece kalakalıyor. neden olabilr sizce, acele yardım lutfen
  • windows 7 kurdum 15 gündür kullanıyorum.Ultimate kullandığım sürüm.harika hiç kasmadan kullanılabiliyor ve windows 7 şu ana kadar kullanıdğım en kararlı windows sürümü diyebilirim.kullanılabilirlik açısından da çok güzel.kopyalama sorunu vardı vistada kullananlar bilirler.kurduktan 1 hafta sonra lanet edip xpye geri dönmüştüm.eski laptopumda.iiydi konfigürasyonu onu bile kasmıştı.windows 7 nc10da harika.hiç driver kurulumu gerektirmedi.
    bu arada aklınızda bulunsun nc10da pardus ta sorunsuz çalışıyor.ama 2008 canis auresu sürümü.2009 vista gibi kasıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.