Şimdi Ara

Windows 7 nin yanına ubuntu kurucam yardım edin bir kaç sorum var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 nin yanına ubuntu kurmak istiyorum. nasıl windows 7 yi bozmadan kurabilirm.

hangi versiyonu kullanmam gerekli hiç anlayamadım baktım ama.

ve benim laptopum asus a6vc. özellikleri desteklermi acaba. sistem ozellikleri

intel centrino 1.86
    1.5 gbram
    80 hdd
    dvd-rw
    nvidia geforce go6200

şimdiden teşekkürler.

• 32bit desktop versiyonu uygundur. wlan karti intel ekran karti da nvidia olduguna gore sistemini %100 destekler. windows'u bozmadan nasil kullanilacagini ogrenmek icin forumu biraz arastirmani tavsiye ederim.
  • Hiç kurcalama windows üzerinde wubi ile otomatik kurulum yap, harddisk bölümlemene gerek kalmaz. Olurda beğenmessende tek tıkla kaldırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstün Alman Teknolojisi -- 11 Ocak 2011; 17:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstün Alman Teknolojisi
    Hiç kurcalama windows üzerinde wubi ile otomatik kurulum yap, harddisk bölümlemene gerek kalmaz. Olurda beğenmessende tek tıkla kaldırabilirsin

Wubi'yi önermem, normal kurmak kadar temiz bir yöntem değil, sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz artıyor
  • Virtualbox'ı öneririm...

Hem windows hem de diğer işletim sistemlerinde çalışıyor, birbirlerinin içine birbirlerini kurabiliyorsunuz
  • saolun arkadaşlar ama ben coktan kurdum bitirdim ayarları yaptım. coğu şeyi öğrendim. yardım edenlere teşekkür ederim.
  • soruyu sormuşsun sonra halletmişsin ama senden sonra konuyu okuyanlara yardımcı olması için nasıl çözdüğünü yazmamışsın bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.