Bildirim
Windows 7 ntldr
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bios ayarlarında usbden boot aktif etmen gerek.Usb boot suported gibi bir seçenek olması lazım. -
benim bordumda oyle bi ayar varmı? bulamadımda sadece boot bolumunde hardiskleri sıralarken flash belliğin ismi görünüyor ve onu ilk sıraya getirdiğimde bu hatayı alıyorum -
Boot listesinde gözüktüğüne göre bu özellik zaten açık demektir.Büyük ihtimal boot usbyi yaparken hata yapıyorsun.
http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html
Bu programlamı yapıyorsun bilmiyorum ama linkteki programı bir dene -
evet bu programla yaptım once dvdyi ultra iso ile isosunu aldım sonra bu progrramla usb boot yaptım ama açılışta ntldr hatası diyor -
Ntldr hatası eksik dosyadan verilir aslında. İsosunu aldığım windows 7 nin sağlam olduğuna eminmisin.Dvd ile denedinmi isoyu? -
evet dvdyi denedim bu makina hariç her makinada sorunsuz kuruldu bu makinada kurulum esnasında kitleniyor. bende o yuzden usbden denemek istiyorum ama bu seferde boot edemiyorum işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X