Şimdi Ara

Windows 7 ntldr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum şu makinaya usbden boot ederek format atmak istiyorum açılışta f8 yaparak usb yi seçiyorum fakat ntldr eksik hatası alıyorum. usb boot microsoftun kendi programıyla yaptım acaba sorunum düzgün boot yapamamamda mı yoksa boardum usbden bootu mu desteklemiyor.
    Board : asus m2a-vm

• Bios ayarlarında usbden boot aktif etmen gerek.Usb boot suported gibi bir seçenek olması lazım.
  • benim bordumda oyle bi ayar varmı? bulamadımda sadece boot bolumunde hardiskleri sıralarken flash belliğin ismi görünüyor ve onu ilk sıraya getirdiğimde bu hatayı alıyorum
  • Boot listesinde gözüktüğüne göre bu özellik zaten açık demektir.Büyük ihtimal boot usbyi yaparken hata yapıyorsun.

http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html

Bu programlamı yapıyorsun bilmiyorum ama linkteki programı bir dene
  • evet bu programla yaptım once dvdyi ultra iso ile isosunu aldım sonra bu progrramla usb boot yaptım ama açılışta ntldr hatası diyor
  • Ntldr hatası eksik dosyadan verilir aslında. İsosunu aldığım windows 7 nin sağlam olduğuna eminmisin.Dvd ile denedinmi isoyu?
  • evet dvdyi denedim bu makina hariç her makinada sorunsuz kuruldu bu makinada kurulum esnasında kitleniyor. bende o yuzden usbden denemek istiyorum ama bu seferde boot edemiyorum işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 10 uptade (KB3081424)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.