Şimdi Ara

windows 7 oem recovery dvd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 64 bit home premium kullanıyorum. bilgisayarım hp laptop. uzun zamandır format atmıyorum bilgisayarım yavaşlamış durumda. hp'nin recovery dvd sini kullanmak istemiyorum çünkü içinde güncelliğini kaybetmiş driver program gereksiz bi sürü program var. ayrıca bütün hdd yi formatladığı için hdd yi ilk önce yedeklemek zorunda kalacağım. recovery yap eski driver ve programları kaldır yenilerini kur yedeklediğim dosyaları geri yükle falan filan çok zaman alıcı olucak. fakat lisanslı windows 7 varken de ordan burdan edindiğim kaçak win 7 kullanmak istemiyorum. buna bir çözüm bulabilir miyiz? mesela recovery dvd nin içindeki windows 7 yi ayırıp bi kurulum dvd si yapamaz mıyım? veyahut bi kereye mahsus recovery yapıp kurulan windows 7 yi ilk günkü haline getirip acronis ile yedek alsam bundan sonra o dvd yi kullansam ya da daha başka nasıl bir çözüm bulabilirim?

• Talebiniz gayet makul ve aslında ihtiyacınızı net şekilde belli etmektedir. Ancak COEM denilen, üreticilerin yükledikleri ve Recovery ile sundukları işletim sistemlerinin başka türlü yüklenmesi teknik açıdan mümkün, yasallığı açısından illegal bir durumdur. HP Müşteri hizmetleri ile görüşüp, sahip olduğunuz bilgisayara ait en güncel Recovery DVD'sini talep edebilirsiniz. Ancak HP'nin Recovery ürünleri dışında başka bir şekilde Microsoft Windows işletim sisteminizi kurmanız malesef ürününüzün yasllağını etkileyecektir.

Daha detaylı bilgi için 444 67 87 Microsoft Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Talebiniz gayet makul ve aslında ihtiyacınızı net şekilde belli etmektedir. Ancak COEM denilen, üreticilerin yükledikleri ve Recovery ile sundukları işletim sistemlerinin başka türlü yüklenmesi teknik açıdan mümkün, yasallığı açısından illegal bir durumdur. HP Müşteri hizmetleri ile görüşüp, sahip olduğunuz bilgisayara ait en güncel Recovery DVD'sini talep edebilirsiniz. Ancak HP'nin Recovery ürünleri dışında başka bir şekilde Microsoft Windows işletim sisteminizi kurmanız malesef ürününüzün yasllağını etkileyecektir.

Daha detaylı bilgi için 444 67 87 Microsoft Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

kasanın altındaki key'le uyumlu windows dvd ile kurulum yapılabiliyor(muş). daha sonra telefon ile etkinlestirme ile hakkımız olan orjinal windowsa kavusabiliyoruz. denedim oldu hiç bir sıkıntı da olmadı :) yardımın için tsk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.