Şimdi Ara

WINDOWS 7 HOME BASIC 32 BIT SP1 LİSANS - KUTULU-CD'Lİ ÜRÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım bozulduktan sonra boşa çıktı. CD-kutu-lisans etiketi olarak gönderilecektir. Neredeyse piyasanın yarı fiyatına gelecek. Şu anda hiç bir bilgisayarda bu lisans veya cd ile kurulmuş işletim sistemi yok. Etiketi tamdır. Çıkarırken parçalarım diye korktum ama sapasağlam çıkartabildim. Birazdan fotoğrafları ekleyeceğim...

Takas olarak sadece ssd lerle takas olur. Onun dışında fiyat 129 TL dir.

İşletim sistemine de para mı verilirmiş diyen arkadaşlar için eğer bir iş yeri bilgisayarı kullanıyorsanız evet çok gereklidir.

Örnek fiyatlar için şu linke bakabilirsiniz;

TIKLAYIN

WINDOWS 7 HOME BASIC 32 BIT SP1 LİSANS - KUTULU-CD'Lİ ÜRÜN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hayırlı satışlar. Param olsa alırdım. Güvenemiyorum korsan sisteme artık.
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    iş yeri vs sahibi olmaya gerek yok, hırsız olmamak yeterlidir orj sistem kullanmak için, tebrikler iyi satışlar
  • vassel V kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle. ama bu konuda bence windows üzerine düşeni pek yapmadı şu ana kadar. fiyatlar biraz daha uygun olmalıydı bence. mesela geçen sene bir çok kişi 29 liradan windows 8 aldı. Öylekampanyalar sık sık yapılmalı. Üniversite öğrencilerine bedava windows 8 dağıtıldı. uımarım windows 10 da devam eder bu durum
  • ben de an itibari ile kullandığım 7'den 10'a atlamak için makul kampanya bekleyenlerdenim :) ilk etapta çok gibi görünse de aslında zaman yaydığınızda çok da bir fazla değeri yok os'nin bence, 5 senedir aktif olarak kullandığım os'i 2009'da 250 liraya aldığımı düşününce aylık 4 lira gibi komik bir fiyat geliyor aslında :) beş senede 1 kere bile hayal kırıklığına uğratmadı şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: vassel

iş yeri vs sahibi olmaya gerek yok, hırsız olmamak yeterlidir orj sistem kullanmak için, tebrikler iyi satışlar

Aynen katiliyorum, ilan sahibi arkadasimiza da hayirli satislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 pro Oem Key
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.