Şimdi Ara

Windows 7 Önizleme Yardım (Görew Çubugu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bildigimiz Gibi win7 de aşşagıda mesela msn işareti war üzerine gelince kare önizlemeler çıkar ama bende uzerine gelince liste halinde çıkıyor nasıl deiştirebilirim lütfen yardım :(

• hiçmi cevap yok :'(
  • Temalara gir windows 7 yi seç olur
  • Olmuyor :( :(
  • Aero temalarından wi7 temasını sec eger olmuyosa ekran kartını bi kontrol edermisin driverini silmiş olmayasın
  • windows 7 de nereden bakıcam ekran kartına evet butun aero temalarını denedim olmuyor ama
  • evet ekran kartımı silmişim ama modelini bilmiyorum nasıl driver yukliycem :S
  • Everest bul netten ekran kartının marka modelini öğren buluruz driver.
  • nvidia geforce 8600m gs imiş
  • allaaahhh senden raaazı olsunn Kaos1907 (Y) :D buldumm :D sen mütişsin :D
  • Buradan sistemini ve ekran kartını seç Geforce 8m series seninki yanlışdriver yüklemehttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos1907 -- 7 Temmuz 2010; 21:31:53 >
  • 32 bit nvidia nın sitesinden geforce 8m series (notebook) seçtim win7 32 bit çıktı altta indiriyorum suan :)
  • 8m series notebook u seçtim notebook benm pc setup ta bitmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelofski -- 7 Temmuz 2010; 21:37:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelofski

Arkadaslar Bildigimiz Gibi win7 de aşşagıda mesela msn işareti war üzerine gelince kare önizlemeler çıkar ama bende uzerine gelince liste halinde çıkıyor nasıl deiştirebilirim lütfen yardım :(

Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özelliklere gel .. oradan gelişmiş sistem ayarlarına tıkla sonra üstte tekrar gelişmiş sekmesine gel oradanda performansa gelerek ayarlara tıkla EN İYİ GÖRÜNÜM için ayarla seçeneğine

tıkla ve uygula sonra tamam deyıp kapat duzelmesı gerekır ... ama tabi ekran kartında ve driverinde sorun yoksa :)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 8 Temmuz 2010; 4:29:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.