Şimdi Ara

Windows 7 otomatik driver kurmayı iptal etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar Windows 7 bildiğiniz gibi driverleri otomatik olarak yüklüyor bunu iptal edebilirmiyim?

• Driver yüklüyor demek hem doğru hem yanlış olur. Örneğin bende Ge-Force 6500 ekran kartı var sistem otomatikman tanıyor ama Nvidia setup'ı yüklemeden hiç birşey kontrol edemiyorum örneğin 2. monitör gibi. Aynı şey ses içinde geçerli. Realtek driver ı kurmadan detaylı ayar yapamıyorum sadece sesi kapatıp açmakla yetiniyorum. Bu açıdan bakıldığında siz yine ne yüklemek istiyorsanız yükleyin
  • Benim söylemek istediğim windows 7nin yüklediği driver uyumsuzluk çıkarıyor.Driveri kaldırıyorum pcyi yeniden başlattığımda tekrar otomatik yüklüyor.Bunu engelleyemezmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majest1xc

Benim söylemek istediğim windows 7nin yüklediği driver uyumsuzluk çıkarıyor.Driveri kaldırıyorum pcyi yeniden başlattığımda tekrar otomatik yüklüyor.Bunu engelleyemezmiyim.

aynı sorun bendede var nasıl düzelte bildinimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: markus91

quote:

Benim söylemek istediğim windows 7nin yüklediği driver uyumsuzluk çıkarıyor.Driveri kaldırıyorum pcyi yeniden başlattığımda tekrar otomatik yüklüyor.Bunu engelleyemezmiyim.

engellemesine gerek yok bu şekilde kendi driverini yükleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

engellemesine gerek yok bu şekilde kendi driverini yükleyebilir.

yardımın dokunur diye düşünüyorum .. şimdi benim sorunum şu model asus n61jv laptop 64 bit win 7 home kullanıyordum. 2 gün önce recovery bozdum tamamen win7 ultimate attım ve win7 kendi kendine driverları buldu aygıt yöneticisinde hiç soru işaretli bölüm yok .sorun olarak gördüğüm yer ise recovery işletim sistemindeyken laptopdan aldığım sesten memnundum fakat şuan attığım formatta bu ses güzelliğini bulamadım bende direk asus sitesinden kendi ses driverını indirdim .kurdum fakat pc de 2 tane ses donanım aygıtı varmış sanırım (yada bana öyle geldi) bitanesini güncelliyor ama ben yine eski ses kalitesini alamıyorum . sanırım pc de 2 tane ses kartı var bi anakartta diğeride ayrı bi ses kartı alırkende 5+1 destekli flan diye şeyler okuduğumu hatırlıyorumki asus sitesindede benim model hakkında ses ile ilgili ekstra özellikler olduğu yazıyor .sadede gelirsem ne yaptıysam olmadı devre dışı bıraktım tekrar kurdum farklı güncel driver denedim olmadı yapamadım . teşekürler saygılar ( bide eski işletim sistemindeyken realtek le be raber srs premıum sound iye bi uygulama sayesinde istediğim sesi elde ediyorum buton vardı batığımda ses en temiz ve iyidi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markus91 -- 13 Ocak 2013; 2:36:18 >

• sanırım böyle birşeyin imkanı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 geri yükleme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye acaba bi açıklanman varmı
  • Windows 7 baslata sürücü yukleme yaz orda windows uptade ile ilgili bisey cikar tikla yeni aygit surucusu aranayi kapat okeydir.

Yanlış hatirlamiyorumdur ins. Neyse en geç yarın söylerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

niye acaba bi açıklanman varmı

win7 ve 8 de format atarken internetin kapalı bile olsa kurulum paketinde bir eklenti sayesinde uyumlu gördüğü driverları yüklüyor yani ne yaparsan yap sistemin kurulum esnasında o kafasına göre takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

Windows 7 baslata sürücü yukleme yaz orda windows uptade ile ilgili bisey cikar tikla yeni aygit surucusu aranayi kapat okeydir.

bahsetiğin şey int bağlantısıyla yapılan güncellemde sanırım bi faydası olmadı dediğin gibide denedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

Windows 7 baslata sürücü yukleme yaz orda windows uptade ile ilgili bisey cikar tikla yeni aygit surucusu aranayi kapat okeydir.

bahsetiğin şey int bağlantısıyla yapılan güncellemde sanırım bi faydası olmadı dediğin gibide denedim

O değil dostum bak su resme o menuyu bul veya ben sana atarim bu ayar ile windows güncellemelrini aliyosun ama cihaz surucusu almiyorsun

3.bp.blogspot.com/-uBbaO-LKikM/UGQj5kjpTRI/AAAAAAAAOcc/DWhQaR5f4WY/s1600/Nonpasaran-6.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilğiç benim başıma gelmedi böyle bi durum
  • asus n61jv 240 dv modelim
  • bir düşüncesi fikri olan yokmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.