Şimdi Ara

Windows 7 oyunlarda tam ekran sorunu-ÇÖZÜLDÜ- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
269.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ati ekran kartı olanlar oyuna girince ctrl+alt+f11 yaparsa sorun çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_cakirhan

nvidia denetim masasında ekran sekmesi yok bende bu sorunun çözümünü bilen var mı. ekran sekmesi olmadığı için (display), nvidia ölçeklendirmesini kullan diyemiyorum

Yok arkadaşım yok sabahtan beri kurcalıyorum interneti ekran sekmesini getirtemedim herkes bi şeyler söylemiş sağolsun ama bizim denetim masası yazılımında sorun var galiba.

GT 540M kullanıpta ekran (display) sekmesine sahip olan arkadaş var mı?

yoksa yapacak bi şey yok. varsa çözüm aramaya devam edecez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuHaMMet_tr

quote:

nvidia denetim masasında ekran sekmesi yok bende bu sorunun çözümünü bilen var mı. ekran sekmesi olmadığı için (display), nvidia ölçeklendirmesini kullan diyemiyorum

Yok arkadaşım yok sabahtan beri kurcalıyorum interneti ekran sekmesini getirtemedim herkes bi şeyler söylemiş sağolsun ama bizim denetim masası yazılımında sorun var galiba.

eğer sende tam ekran sorunu için çözüm arıyorsan onun çözümünü buldum.

laptopunda 2 ekran kartı varsa, nvidia ve intelin ekran kartı, o tam ekrana scale etme olayını, intelin ekran kartı ayarlarıyla yapacaksın.

ben baya fazla aradım bulamadım ayarları, daha sonra çözünürlüğü değiştirdim ilk önce, daha sonra tekrar eski hakline getirdim, eski haline getirdikten sonra intel ayarlarına girdiğimde buldum scale etme ayarını, bilmiyorum belki denk geldi belki de yapılan bir değişiklikten sonra ortaya çıkıyor ayar.

sen de yapabilirsin bu yolla umarım. kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

eğer sende tam ekran sorunu için çözüm arıyorsan onun çözümünü buldum.

laptopunda 2 ekran kartı varsa, nvidia ve intelin ekran kartı, o tam ekrana scale etme olayını, intelin ekran kartı ayarlarıyla yapacaksın.

ben baya fazla aradım bulamadım ayarları, daha sonra çözünürlüğü değiştirdim ilk önce, daha sonra tekrar eski hakline getirdim, eski haline getirdikten sonra intel ayarlarına girdiğimde buldum scale etme ayarını, bilmiyorum belki denk geldi belki de yapılan bir değişiklikten sonra ortaya çıkıyor ayar.

sen de yapabilirsin bu yolla umarım. kolay gelsin

sağolasın arkadaşım aynen dediğin gibi optimus lu laptoplarda nvidia denetim masasında ekran (control panel display) sekmesi yok, olmayacak da zaten çünkü ekranı ölçeklendirmek için intelin grafik kartının yazılımı kullanılıyor. Aslında bununla bir işimiz de yokmuş :D

Bir arkadaşım için carbon oyunu indirdim. kurdum problemle karşılaşınca takıntı oldu bende bayaa bi araştırdım. Şu an sorun yok. nfscress diye bi program var çoğu kişi biliyodur . ama bu programla oyunu açtığımda oyun kendini kapatıyordu. sorunu şöyle çözdüm;

Önce oyunu normal kısa yolundan açıyoruz içindeki çözünürlük ayarını 640x480 yapıyoruz.

Sonra aşağıdaki linkten yararlanarak indirdiğimiz zip dosyasının içindeki iki dosyayı oyunun kurulu olduğu yere kopyalıyoruz.

donanımhaber forum
    Wide Screen oyun yamaları! Toplam 18 adet oldu! Universal WS Gamer Patcher! » Sayfa 1 - 15
    http://forum.donanimhaber.com/m_11389974/tm.htm

Sonra bu iki dosyadan exe uzantılı olan nfscres.exe dosyasını tıklıyoruz. çıkan pencereden isteğimiz çözünürlüğü girip launch diyoruz ve oyun widescreen olarak açılıyor.

• arkadaşm sna zahmet dha ayrıntılı anlatırmısın bn pek anlmm pc den pc özelliklerim ii ama çözünürlük yükseltsmde düzelmiyo sna zhmet daha acık
  • MuHaMMet_tr, ben yeni laptop aldım. Benim de 540M ve Display seçeneği yok NVIDIA kontrol panelinde :D

Çözüm nedir, INTEL grafik ayarlarında da çok ayar yok, olmuyor. Çıldıracağım :D
  • bende de asus k53ta var üstü nde ati 6650 m var ama ccc de bahsettiğiniz ayarlar yok :(
  • Nvidia denetim masasına gelin.
    Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla bölümüne gelin oradan "NVİDİA ölçeklendirmesi kullan" seçeğini var tıklayın ve sorun çözülsün.
  • arkadaşlar nvidia gt 520m ekran kartında windows 7 için söylüyorum nvidia denetim masasında 3D ayarlarının yönetilmesi başlığından program ayarları sekmesine gelip özelleştirilecek programı seçerek tercih edilen grafik işlemciyi yüksek performanslı nvidia seçerek tam ekran sorununu çözdüm umarım size de yardımı olur.
  • ya ben nasıl yapacam ya os snırm oldum oynun yanı sıyaf bı ortada gorunuyo bı yardım edınde
  • arkadaşlar driverlarınızı silin bidaha yükleyin bana dua etmeyi sakın untmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_sunbul

arkadaşlar nvidia gt 520m ekran kartında windows 7 için söylüyorum nvidia denetim masasında 3D ayarlarının yönetilmesi başlığından program ayarları sekmesine gelip özelleştirilecek programı seçerek tercih edilen grafik işlemciyi yüksek performanslı nvidia seçerek tam ekran sorununu çözdüm umarım size de yardımı olur.

tercih edilen grafik işlemcisi seçeneği yok bende nasıl olacak yardım etsin bilen biri lütfen bi oyun oynayamıyorum
  • quote:

quote:

nasıl olmaz ya çok tuhaf arkadaşın notebookte çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 26 Ocak 2012; 12:15:25 >

• ßendede Ayni Sorun Var DedikLerinizi Yapmama Rağmen HaLa Cözemedim AMD Sitesinden eski ve yeni versiyonlari indirdim sildim ve hala aynı... Tam Ekran Yapamıyorum Oyunu Lütfen Yardım Edermisiniz

Windows 7 oyunlarda tam ekran sorunu-ÇÖZÜLDÜ-

• arkadaşlar aynı sorun bendede var zotac 9800 GT ekran kartım var ve oyunlarda sürekli masa üstüne atıyor biraz çözünürlükle oynadığımda düzeliyor ama çok uğraştırıyor yardım ederseniz sevinirim gerçekten bıktım bu sorundan.
  • ßen Sorunu Cözdüm Oyunun Forum Sitesinde 2 Saat Aramama Rağmen ßuLdum (: Başka Linkten Girdim Ne Lanet Bir Sorun ßu Yapmadım KaLmadi. Format Driver SürücüLerini SiLdim YÜkLedim HaLa Aynıydı ßiLgisayarcıya Sordum o oLmaz Dedi Git Masa üstü aL ey allam ya ne ßiLgisiz insanLar Var...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanteam

ßen Sorunu Cözdüm Oyunun Forum Sitesinde 2 Saat Aramama Rağmen ßuLdum (: Başka Linkten Girdim Ne Lanet Bir Sorun ßu Yapmadım KaLmadi. Format Driver SürücüLerini SiLdim YÜkLedim HaLa Aynıydı ßiLgisayarcıya Sordum o oLmaz Dedi Git Masa üstü aL ey allam ya ne ßiLgisiz insanLar Var...)

Nasıl çözdün peki ? Şimdi oyunlara girdiğinde hiç masaüstüne atmıyor mu ?
  • GoogLe`ye yazip giriyordum ßu Linkten...http://tr.337.com/pages/224/BomBom
    Forum Sitesine YazmışLar Ekran KücüLmeLeri icin ßu Linkten Girin Diye
    apps.337.com
    337 Oyun merkezi - bedava oyunlar oynayın
    http://apps.337.com/tr/bombom?src=tr;ddt;pr;1

OnLine Oyun Yani :) ßiLgisayardan KaynakLanmıyor Yani...) Ama AdımLarı Takip Et eLbette Sorununu Cözersin ŞAYET ßen Cözemedim Kendim ßuLdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanteam -- 6 Şubat 2012; 21:13:30 >

• arkadaslar netbooklar içinde bir çözüm varmı acaba?
  • arkadaşlar ati ekran kartı hd 6770m icin de bi çözüm öneriniz var mı
    ati icin arkadaşların anlattıkları eski catalyst sürümleri icin yeni de böyle şeyleri bulamadım acaba
    yeni son sürümde bunları nerden ayarlıyoruz. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.