Şimdi Ara

Windows 7 oyunlarda tam ekran sorunu-ÇÖZÜLDÜ- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
269.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorunu çözdüm yukarıda da yazılmış ama eksik olduğu için çözemedim ama kendi başıma hallettim %100 ÇÖZÜM

-masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünü 1024x768 yapın

-daha sonra alt gr + F11 e basın ve karşınıza seçenek gelecek ordan tam ekrana basın

- ve şuan pc niz 1024x768 ayarlarını tam ekrana çevirdi ve görüntü kalitesi bozuldu

- şimdi bu şekilde çözmek istediğiniz oyuna girin oyun tam ekran olması lazım

- oyuna girdikten sonra tekrar oyundan çıkın ve eski görüntü ayarlarınızı uygulayın

- şimdi oyuna girin ve oyununuz sizin ayarlarınızda full ekran oldu

yardımım dokunduysa ne mutlu
  • İntel HD Graphic ekran kartı kullananlar

1366X768 Laptop çözünürlüğünde

ctrl + alt + F11

CTRL +ALT + F12

CTRL + ALT + F3

DENESİNLER SORUN ÇÖZÜLECEKTİR
  • caranboule C kullanıcısına yanıt
    Şuan gelecekten yani 7 sene sonrasından yazıyorum Neyse bak şimdi güzel kardeşim.Bu durum yaklaşık 2 gün önce benim başıma geldi. CS:GO ya girdiğimde böyle bir durumla karşılaştım yani 1024x768 de yanlarda siyah bantlar çıkıyordu. Bugüne kadar kafayı yiycek duruma geldim ve kendimce bir çözüm yolu buldum diğer oyunlarda işe yarayacağına söz veremem ama deneyin derim:
    1-) İlk olarak masaüstüne sağ tıklayıp Nvdia denetim masasına gelin.
    2-) Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneğine tıklayın.
    3-) Orda üstte iki tane pencere var yani sekme diyim. Ordan ölçeklendirmeye gelin.
    4-) Orda 3 tane başlık var: Bir ölçeklendirme modu seçin , Ölçeklendirme nasıl yapılacak , Önizleme
    5-) Şimdi bunlardan Ölçeklendirme nasıl yapılacak başlığından 2 tane seçenek var biri Ekran biri de GPU biz buradan GPU yu seçip uygula diyoruz. Ve oyunlarda siyah bant sorunu ortadan kalkıyor.

Şahsen ben sorunumu bu şekilde çözdüm. Yanlış bişey mi yaptım bilemem Ama sorunum çözüldü yani Allah'a şükür. Bi deneyin derim çözüm bana ait. Umarım yarımcı olmuşumdur...

• Herkese Selam konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak öncede Win7 ve Win 8.1 İS kullanıyordum onlarda bu verdiğiniz çözüm ile sorun olmuyordu Çözünürlüğü 1024x768 yapıp daha sonra tam ekrana ölçeklendir diyodum bitiyodu ancak Win 10 da ne denediysem 1366x768 e geri ayarlayıp uygula dediğim zaman sistem eski haline dönüyor hatta 1024x768 yapıp oyuna girdiğimde bile oyun gene yarım ekran açılıyor bilgisayarda çift ekran kartı var biri Nvidia GT740m diğeri intel nasıl düzeltebilirim çok can sıkıcı bir durum şimdiden teşekkürler.

ayrıca fotoda görüldüğü gibi Nvidia ekran kartında ekran boyutu ölçeğini ayarla vb. bir seçenek yok

Windows 7 oyunlarda tam ekran sorunu-ÇÖZÜLDÜ-
     Windows 7 oyunlarda tam ekran sorunu-ÇÖZÜLDÜ-

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.