Şimdi Ara

windows 7 ses cok ilginç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 yukledim sitesindek realtek uyumlu driverlerini tamamladım 5+1 ses sistemim var mp3 ve videoları oynatırken müzik sesi var fakat sözler cızırtı şeklinde aynı sey video içinde gecerli görüntü var ses yok cızırtılı ses kartının çıkıslarını degiştirdim ayarlarıyla denedim olmadı yardımlara şimdiden tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersersu -- 9 Şubat 2010; 22:28:58 >

• ses sisteminin 3 tanesini cıkarmıstım 2+1 olarak kullanıyorum problem yoktu xp de sebeb bu olabilirmi
  • tekrar 5+1 yapın ve programın driverini açın gereken ayarlara bir bakın kurcalayın düzelmesi lazım veya hepsinden önce hoparlörlerinizin yanında cevresinde cep telefonu ,elektrik süpürgesi gibi aletler bulunuyorsa manyetik alan üreteceginden cızırtılara neden olur,birde ses jaklarını bir temizleyin kasanın arkasından cıkarpı kasayada hic bir metal parcası deymesin ses kartının jaklarının takılı oldugu bölüme metal bir parça degerse cızırtıya neden olur...
  • bende de aynı problem oldu Windows 7 ye geçince Realtek in sitesinden yeni driveri yükledim. Sonra ses girişlerini tekrar manulel girdim. Önden çıkışlı olarak düzeldi.

aynı bu resimdeki gibi gri siyah ve turuncuyu önden çıkışlı yaptım yada sen dene belki diğerleri olur sende düzelir sonra..

windows 7 ses cok ilginç
  • olay anakarta baglı jaklarda veya realtek programında...bu 2 sine dikkat edin çözeceksinizdir...
  • realtek r240 yüklü ve üsteki resim gibi degil xpde bu sekildeydi cd den yukluyordum bunu beceremedik win 7 yükleyip bu sorunu düzelten kimse yokmu daha detaylı bilgi verecek
  • win 7 uygun ayarlar xp den farklıdır realtek ayarlarını teker teker değiştirin her denemenizde bir müzik açın bir şekilde olacaktır,kasanın arkasında jakların yerleride fark edecektir.İşletim sistemi değişimde bunlar yaşanır.(genelde)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oh nihayet nerdeyse tum jakları degistim en komik olanıda kareoke eskiden x işaretli iken kapalıydı simdi işareti kaldırınca kapanıyor ama hala seste bi bogukluk var halledemedim yardımlara tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersersu -- 10 Şubat 2010; 21:20:20 >
  • konuzun çözüldügüne sevindim...

iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.