Şimdi Ara

windows 7 seste cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nette araştırdım ama çözümünü bulamadım.müzik, film veya oyun açıkken seste anlık bozulmalar, cızırtılar oluyor.denemediğim yöntem kalmadı.acaba ben mi hata yapıyorum.ses kartım onboard realtek hd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellecevat -- 1 Eylül 2010; 0:00:35 >

• Denetim masası>ses>hoparlör>özellikler e tıkla orada pc beep varsa tamamen sessize al.
  • pc beep diye bi şey bulamadım hocam
  • Seste kalitesizlik sorunu benim kullandığım windows 7'de de vardı. Sonra bir yerden elime orijinal vista geçti kurdum ses sorunu kalmadı. Sanırım bu kaçak windosw7lerde bayağı bir sorun var.
  • kaçak değil benimki hocam.seste kalitesizlik sorunu da değil.sadece 1-2 saniyelik cızırtılar oluyor ama neden oluyor bir türlü anlayamadım.
  • ses kartı sürücüsü win 7 versiyonumu. eğer değilse bundan kaynaklanabilir. yazılımsal veya ayarlarla ilgili bi sorun değilse hoparlörünüzde veya bağlantı noktalarında problem olabilir.
  • realtekin son sürücüsünü yükledim hocam.win 7 versiyonu yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam realtekin son sürücüsünü yükle r2.53 versiyonu ondan sonra denetim masaina hd audio yöneticisi diye bir seçenek geliyor ordan yeşil jack imgesine çift tıkla çikiş aygıtı olarak kulaklık seç sorun çözüldü gibi bende.
    Ayni sorun bende de vardi kafayi yiyecektim. Özellikle winampten mp3 dinlerken arka planda net sayfasini scrolldan kaydirinca başliyordu cart-curt wik wik diye bozuyordu sesi aptal realtek.

Ekeleme: Bu yaptiğim bende ki sorunu tam çözmedi ama azalti diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.s.s -- 23 Ekim 2010; 0:49:21 >

• Sürücüyü windows update'den güncelleştirmeyi deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.