Şimdi Ara

Windows 7 sınırlı erişim adem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eset nod 32 yükledim sildim internete bağlanamıyorum sınırlı erişim diyor her yolu denedim ama bağlanmıyor
    Eset i tamamen kaldırdım ss helper diye bir program  vardı onu da sildim acaba  ondan dolayı mı anlamadım.  Yardımınız a ihtiyacım var acil lütfen...

Denediklerim
    Hey software... bölümü...
    ağları yapılandırma...
    MSc. Exe tüm resetlemeler ...
    görev yöneticisi hizmetler bölümü...
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• joojoo31 J kullanıcısına yanıt
    http://support.microsoft.com/kb/299357/tr

Bu makaledeki işlemi deneyebilirsin.
    Eset Smart yüklediysen o güvenlik duvarı ayarlarını kendi yapıyor ve bir anlık sınırlı erişime düşüyor. O ara senden ev mi ortak alan mı diye seçenek istiyor bu bölüm gelmediyse sorun olmuş olabilir kaldır ve nete bağlanmayı öyle dene. Olmadı Wifi yada ethernet sürücünü kaldır ve tekrar kurmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Eset Smart yüklediysen o güvenlik duvarı ayarlarını kendi yapıyor ve bir anlık sınırlı erişime düşüyor. O ara senden ev mi ortak alan mı diye seçenek istiyor bu bölüm gelmediyse sorun olmuş olabilir kaldır ve nete bağlanmayı öyle dene. Olmadı Wifi yada ethernet sürücünü kaldır ve tekrar kurmayı dene

Ev mi iş mi o kısmı tam anlayamadım biraz daha detaylı yazabilirsiniz sevinirim. Ethernet i sildim yükledim olmamıştı tşk ederim

Eseti kaldırıp öyle denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Eseti kaldırıp öyle denedin mi ?

denedim ama olmadı tamammen kaldırdım internet sınırlı erişim yazıyor modeme telefonumun la giriyorum modem de bir sıkıntı yok ama hiç daha önce bu durumla karşılaşmadım
    Tüm verileri taşı D ye at C ye format olsun bitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki nasıl atacam benim dvd player calısıyorum usb ile atabilir miyim nasıl atacam bir link ya da bir videonun linkini ya da anlatırım çok rica eder tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: joojoo31

Peki nasıl atacam benim dvd player calısıyorum usb ile atabilir miyim nasıl atacam bir link ya da bir videonun linkini ya da anlatırım çok rica eder tşk ederim

Google'da arat bilgisayara format atmak diye videolar sekmesinde bulursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.