Şimdi Ara

Windows 7 Stabil Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 suan itibariyle kesinlikle xp kadar stabıl deıl dx11 ve gorsellık dısında + sınıda goremedım sahsen X-fi kartlar calısmıyor dırectsound yok oyunlar ya calısmıyor yada oyunun yarısında atıyor drıver sorunu cok yuksek web camların bır cogu calısmıyor oyunlarda tam ekran ve cozunurluk sorunları var suan ıcın win 7 ye gecılmez he ılerde hersey rayına otururmu yoksa vista gıbımı ollur bakalım duruma gore gecerız suan kurulu xp duzenını bolzmak ıcın cok cok erken...

• Ben katılmıyorum görüşünüze. Bir kere Xp'den kesinlikle daha hızlı. Bunun yanında 4 GB ve üstü ram kullanıyorsanız 64 bit seçeneği çok daha rahat bulunduğu için Xp'den, ramlerin tam kapasiteyle çalışmasını sağlıyor. Driver sorunları zamanla çözülecektir ama yalnızca bazı web cam'lerin driverlarını tanımıyor onun dışında bir sorun görmedim.
    Sürekli oyun oynuyorum, ne oyunlara girerken sorun yaşadım, ne oyun sırasında masa üstüne atma problemi yaşadım ne de tam ekran sorunu yaşadım. Ayrıca Windows 7 bir çok driverı kendisi tanıdığı için ayrıca cd'sini bulup yüklemeye gerek yok. Ben şu an Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum ve çok memnunum. Çıktığından bugüne kadar aralıksız Xp kullandım yalnızca 1 hafta kadar Vista kullandım ve lanet ettim tekrar Xp'ye geri döndüm ama Windows 7'den çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 30 Ekim 2009; 10:03:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersinciex

Windows 7 suan itibariyle kesinlikle xp kadar stabıl deıl dx11 ve gorsellık dısında + sınıda goremedım sahsen X-fi kartlar calısmıyor dırectsound yok oyunlar ya calısmıyor yada oyunun yarısında atıyor drıver sorunu cok yuksek web camların bır cogu calısmıyor oyunlarda tam ekran ve cozunurluk sorunları var

Şuan win7 işletim sistemi kullanıyorum ve bilgisayarıma 15'e yakın oyun yükledim dediğin sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. Sadece webcam sorunum var o da webcam firması win7 için driver çıkarınca çözülür.
  • arkadaşların dediği tüm şeylere katılıyorum..ayrıca bende x-fi extreme music kullanmaktayım ve kart gayet düzgün olarak çalışıyor..
  • bende çok memnunum 7'den.gerçekten vista fiyaskosunun ardından,microsoft kendini affettirmiş
  • Yuh diyorm yani XD bu kadar stabil çalışan bir sistem için neler neler demişin.
    Hiç inanmayın böylelerine bi kurunda görün.Oyunların hepsini oynadım şimdiye kadar hiç bi sorunumda olmadı.eski oyunlar dahil.
    Pack bekliyorum.Pack çıksın o zaman bence kimse durduramaz win7 yi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Grafik sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.